ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سس دقوس عربی مرحله‌به‌مرحله + نکات طعم بهتر

طرز تهیه سس دقوس تند با یک طعم خوشمزه را در این بخش آموزش بینید. این سس محبوب رسپی‌ساده ای داشته و برای مزه دار کردن ماهی است.

طرز تهیه سس دقوس عربی مرحله‌به‌مرحله + نکات طعم بهتر

سس دقوس یک سس دست ساز خانگی بوده که در غذاها استفاده می‌ شود. اغلب از این سس برای طعم‌ دار کردن ماهی استفاده می‌ کنند. شما در ادامه با طرز تهیه سس دقوس آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه سس دقوس

طرز تهیه سس دقوس:

این سس رسپی جنوبی داشته و در اغلب غذاهای جنوبی نیز استفاده می‌ شود. زیرا طعم قالبی داشته و عطر و بوی بد غذا را از بین می‌ برد. شما در لینک با طرز تهیه سس تند سوئدی و سس هالوپینو با چند دستور دیگر آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • فیله ماهی: 4 تکه
  • فلفل تند: 2 عدد
  • آرد: 4 قاشق غذاخوری
  • سیر: 4 حبه
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • تمرهندی: 1 دوم بسته
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • روغن و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه یک ماهی با یک سس خوشمزه می‌ توانید از این رسپی استفاده کنید .ابتدا گوجه فرنگی‌ ها را پوست کنده و آن را با رنده ریز خرد کنید. گوجه‌ های رنده شده را درون تابه ریخته و روی حرارت بگذارید. در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه روغن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. مقداری نمک، زردچوبه و فلفل نیز به آن افزوده و تفت دهید.

نحوه تهیه سس دقوس

در این مرحله از طرز تهیه سس دقوس فلفل‌ های تند را نیز به صورت درشت خرد کرده و به تابه اضافه کنید. تمبر هندی را درون نصف لیوان آب جوش حل کرده و بعد از درون صافی رد کنید تا یک سس صاف شده داشته باشید.

تمبر هندی آماده شده را به مواد تابه اضافه کرده و حالا زمان دهید تا سس شما به خوبی جا افتاده شده و روغن بیندازد. در ادامه آرد را درون یک بشقاب ریخته مقداری نمک، زردچوبه و فلفل با آن بزنید.

تکه‌ های ماهی را درون آرد غلطانده و در ادامه درون تابه با روغن کافی سرخ کنید. در نهایت ماهی را می‌ توانید در کنار این سس یا درون سس انداخته و مزه‌ دار نمایید.

این سس طعم تندی داشته و می‌ توانید برای انواع غذاها ماهی، میگو و غذاهای دریایی از آن استفاده کنید. در جنوب این سس محبوبیت زیادی داشته و با فلفل تند مزه‌ دار می‌ شود. این سس مخصوص و معطر برای آماده کردن مرغ نیز می‌ تواند مناسب باشد. اگر بنا به ذائقه شما بوده می‌ توانید از این سس درون مرغ نیز استفاده کنید.

رسپی سس دقوس

برای ملس‌ تر شدن سس می‌ توانید مقداری شکر به آن اضافه کرده و اگر طعم تمبر هندی را درون این سس دوست دارید، می‌ توانید شکر را درون آن حذف کنید که این کاملاً سلیقه‌ ای بوده و بنا به ذائقه شما خواهد بود.

با توجه به اینکه تمبر هندی مزه نسبتا ملسی داشته طعم قالب و خوبی به این سس می‌ دهد و نیازی به افزودن شکر نیست. اما برای افرادی که طعم قالب شکر را درون سس‌ ها ترجیح می‌ دهند، می‌ توان از مقداری شکر استفاده کرد. این سس مخصوص و محبوب را می توانید در جنوب به صورت حاضری نیز تهیه کرده که در بازارهای سنتی به فروش می رسد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان