ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کتلت تبریزی؛ خوش‌طعم و اصیل به سبک مادربزرگ‌ها

برای داشتن یک کتلت با دستور متنوع در این بخش با طرز تهیه کتلت تبریزی همراه ما باشید. این کتلت خوشمزه طعم خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه کتلت تبریزی؛ خوش‌طعم و اصیل به سبک مادربزرگ‌ها

کتلت‌ ها یکی از محبوب‌ ترین و ساده‌ ترین غذاها برای وعده‌ های مختلف هستند. شما در این بخش با طرز تهیه کتلت تبریزی با یک رسپی ساده و آسان آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه کتلت تبریزی

طرز تهیه کتلت تبریزی خانگی:

این کتلت یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی بوده و طعم متنوعی دارد. شما با طرز تهیه کتلت سوسیس و کتلت لوبیا با دستورهای مخصوص در لینک آشنا خواهید شد.

مواد اولیه:

  • گوشت چرخی: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیب زمینی: 3 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • سماق: 1 چهارم قاشق چای خوری
  • فلفل، نمک، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز پخت:

ابتدا سیب زمینی سیر و پیاز را پوست کنده و به خوبی بشورید. حالا سیب زمینی را با استفاده از رنده ریز خرد کرده و آب اضافی آن را بگیرید. پیاز را هم رنده کرده و آب اضافی آن را گرفته و به مواد سیب زمینی اضافه کنید.

مراحل تهیه کتلت تبریزی

مقداری سیر رنده شده هم به آن بزنید. گوشت چرخی را به مواد خود اضافه کرده و برای طعم گرفتن بهتر از مقداری ادویه فلفل، زردچوبه، نمک و ادویه کاری استفاده نمایید. مقداری ادویه سماق هم به کتلت ها بزنید. برای انسجام بهتر می توانید از مقداری آرد نخودچی درون مواد کوکوی خود استفاده کنید..

مواد را به خوبی با دست ورز داده تا منسجم شود. برای اینکه مواد کوکی شما شکل بهتری بگیرد. مواد کوکو را جمع کرده و چند ضربه محکم به آن بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شود.

مواد کتلت را یک سلفون کشیده و درون یخچال نگهداری کنید. بعد از یک ساعت مواد را درون مقداری روغن سرخ نمایید. بعد از پخت می‌ توانید کتلت‌ها را از درون روغن خارج کرده و نوش جان کنید.

در صورت دلخواه می‌ توانید کتلت‌ ها را با مقداری سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی خرد شده نوش جان کنید. این کتلت اصالتاً مخصوص منطقه تبریز بوده و در کنار نان و سبزی هم سرو می‌ شود. شما می‌ توانید این کتلت را با نان هم تهیه کنید.

دستور پخت کتلت تبریزی

برای اینکه کتلت‌ های شما کمی رژیمی تر شود و یا روغن کمتری مصرف کند، ابتدا باید روغن را به خوبی داغ کنید و بعد مقداری از مواد کوکو را درون تاپ سرخ نمایید.

در ادامه بعد از سرخ شدن کوکوها را روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافی با آن جذب شود. این کار باعث شده تا روغن کمتری درون کتلت‌ها جذب شده و سالم‌تر باشد. در تبریز اکثراً کوکو با همین روش تهیه می‌ شود. اما در برخی از رسپی‌ ها مقداری لپه پخته شده و چرخ شده را هم به مواد کوکو اضافه می‌ کنند.

این کتلت ویژه و مخصوص با دستورهای ساده ای تهیه می شود. شما می توانید برای مزه دار کردن این کوکوها از مقداری سبزیجات معطر به صورت دلخواه استفاده کنید. سبزیجات معطری مانند پیارچه خرد شده و جعفری خرد شده برای این کتلت ها مناسب است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان