کتلت دستورهای پخت متنوعی دارد. برخی کتلت ها را بسیار ترد و برخی رسپی ها نیز کتلت ها را کمی گوشتی می کنند. ما در این قسمت با طرز تهیه کتلت پفکی با یک دستور جدید همراه شما هستیم.

طرز تهیه کتلت پفکی:
شما می توانید با دستور تهیه انواعی از کتلت ها در آرگا آشنا شوید. در ادامه نیز رسپی 1 کتلت مخصوص را آموزش می بینید. طرز تهیه کتلت تبریزی و کتلت سوسیس با دستورهای مخصوص را در لینک مطالعه نمایید.
مواد اولیه:
- گوشت چرخی: 300 گرم
- پیاز: 2 عدد
- سیب زمینی: 2 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- فلفل و نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز پخت:
در دستور پخت کتلت پفکی مهم ترین نکته آب پز کردن سیب زمینی ها می باشد. این کار باعث شده تا سیب زمینی ها سبک شود و بافت پفکی پیدا کنند. در ادامه مراحل آماده سازی این نوع کتلت را آموزش خواهید دید.

دو تا سرده سیب زمینی را درون آب قرار داده و مقداری نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حالا زیر حرارت را کم کرده و با حرارت ملایم زمان داده تا سیب زمینی ها نرم و پخته شود.
در زمان پخت سیب زمینی ها باید مواد دیگر کتلت را آماده سازی کنید. پیاز بزرگران پوست کنده و بارنده ریز خرد کنید. آب اضافی پیاز را گرفته تا بافت کتلت شما ترد و بهتر شود.
مقداری گوشت چرخی و ادویه فلفل، نمک، زردچوبه به مواد بزنید. حالا مواد را ورز داده و کنار بگذارید. در قسمت دیگر بعد از نرم شدن سیب زمینی ها و پخت آن سیب زمینی را باید پوست کنده و با استفاده از رنده ریز درون مواد خود ریز کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها را درون مواد خرد کردید، آن را با دست ورز داده تا مواد یکدست شده و همه با یکدیگر ترکیب شود. برای اینکه طعم بهتری به کتلت بدهید، روی آن را با سلفون پیچیده و درون یخچال بگذارید تا به خوبی مزه دار شود.
شما می توانید از 1 تا 2 قاشق پودر سوخاری برای درون مواد استفاده کرده تا بافت آن را منسجم کند. این مرحله کاملاً سلیقهای است و در صورت دلخواه می توان این کار را انجام دهید.

مقداری روغن را درون تابه ریخته روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه روغن داغ شد، کتلت را به شکلهای مختلف درآورده و درون روغن سرخ کنید. بعد از اینکه پشت روی کتلت ها سرخ شد، آن را از درون تابه خارج کرده روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
کتلت های خوشمزه شما آماده بوده و می توانید در کنار نان، سبزی، گوجه و خیارشور نوش جان کنید. شما می توانید این کتلت را به صورت ساندویچی تهیه کرده و نوش جان نمایید. در برخی از مناطق این کتلت را با پلو نیز سرو می کنند.
این کتلت مخصوص را می توانید با روغن های سام و گیاهی سرخ کرده که کمی رژیی تر می شود. این کتلت را می توانید با سبزیجات معطر و خشک مخصوص نیز مزه دار کنید.