ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان چاباتا با رسپی عالی برای پخت در خانه

شما علاقه مندان به نان های خانگی در این بخش با طرز تهیه نان چاباتا رژیمی آشنا می شوید. این نان معطر و خوشمزه است.

طرز تهیه نان چاباتا با رسپی عالی برای پخت در خانه

نان چاباتا یک نان مخصوص و فوق العاده بوده که طعم متنوعی دارد. شما می‌ توانید در ادامه با طرز تهیه نان چاباتا ویژه با یک رسپی خانگی آشنا شوید. این نان مخصصو بافت لطفی هم دارد.

رسپی نان چاباتا

طرز تهیه نان چاباتا با دستور ساده:

شاید شما هم فکر کنید که آماده کردن نان و خمیر در خانه کار سختی است. اما با این رسپی ساده می‌ توانید انواع نان‌ ها به ویژه این نان خوشمزه را تهیه کنید. طرز تهیه نان پسته ای و نان آلبالویی با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

  • خمیر ترش تازه: 15 گرم
  • شیر ولرم: 5 قاشق غذاخوری
  • آرد: 900 گرم
  • نمک: 2 قاشق چای خوری
  • آب ولرم: 500 میلی لیتر
  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

طرز پخت:

نصف خمیر ترش را آماده کرده و با نصف آب ولرم درون ظرفی ترکیب کنید. بعد از اینکه مواد با یکدیگر حل شد، روی آن را با استفاده از یک پارچه نخی به خوبی بپوشانید و در یک محیط گرم قرار دهید تا آماده شود. 15 دقیقه به خمیر استراحت داده و بعد از اینکه به عمل آمد، 350 گرم آرد را در چند مرحله و کم کم به مواد خمیر اضافه کنید.

طرز تهیه نان چاباتا

مواد را خوب هم زده تا خمیر درون ظرف جمع شود. در ادامه پارچه نخی را روی خمیر قرار داده تا حجیم شود. در ظرف دیگر خمیر مایع و مقداری شیر را با یکدیگر ترکیب کنید، هم بزنید تا مواد حل شود. خمیر مایع را به مواد اضافه کرده مقداری روغن زیتون نمک و آب آرد را به مواد اضافه کنید.

بعد از اینکه مواد شما با یکدیگر ترکیب شد، آن را وسط ظرف جمع کرده و به خوبی ورز دهید خمیر را روی یک سطح صاف و آرد پاشی شده قرار داده و به مدت یک و نیم ساعت در محیط گرم قرار دهید.

روی خمیر را نیز بپوشانید. دوباره خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده چند مرتبه ورز داده تا هوای اضافی آن خارج شود. خمیر را به چهارشانه تقسیم کرده و کف یک سینی را کاغذ روغنی قرار داده و خمیرهای چانه شده را ورز دهید و درون سینی بگذارید. خمیر را می‌ توانید رول کنید و بعد درون سینی بگذارید. سینی را در دمای 220 درجه سانتیگراد قرار داده تا نان پخته شود.

مواد نان چاباتا

روی سطح خمیرها را می‌ توانید با استفاده از مقداری روغن چرب کرده و بعد درون فر بگذارید تا در زمان پخت برشته و طلایی‌ تر شود. شما می‌ توانید از دانه‌ های کنجد و دانه‌ های مخصوص و مغزیجات نیز برای روی سطح خمیر استفاده کنید.

طرز تهیه نان چاباتا به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک نان مخصوص و ویژه با همین رسپی داشته باشید. این نان را می‌ توانید برای وعده‌ های مختلف غذایی خود تهیه کرده و نوش جان کنید.

این نان مخصوص و خوشمزه برای وعده های صبحانه نیز عالی بوده و طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید این نان سالم را در وعده های مختلف نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان