ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان بولکی خانگی ؛ نرم، خوش‌عطر و بافت پنبه‌ای!

اگر علاقه مند به آماده سازی انواع نان در منزل هستید در این بخش با طرز تهیه نان بولکی مخصوص همراه ما باشید. این نان خانگی طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه نان بولکی خانگی ؛ نرم، خوش‌عطر و بافت پنبه‌ای!

آماده کردن نان به روش خانگی و در منزل کار لذت بخشی است. شما می‌ توانید با طرز تهیه نان بولکی در منزل همراه ما باشید و یک نان محبوب را تهیه کنید.

طرز تهیه نان بولکی

طرز تهیه نان بولکی به دستور خانگی:

این نان خانگی یکی از انواع نان‌ های باگت ساندویچی بوده که برای انواع ساندویچ استفاده می‌ شود. طرز تهیه نان چاباتا و نان پسته ای با رسپی های مخصوص و خوشمزه را در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:

  • آرد: 600 گرم
  • کره: 100 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن‌مایع: 100 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • خمیر مایه: 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • آب: 1 لیوان

دستور پخت مرحله ای:

شما در ادامه این قسمت با مراحل گام به گام تهیه این نان در منزل آشنا می‌ شوید. در مرحله اول باید یک ظرف بزرگ و جادار انتخاب کنید. تخم مرغ را شکسته و درون ظرف بریزید. مقداری شکر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا شکر به همراه تخم مرغ باز شود. بعد از اینکه تخم مرغ‌ ها حجیم و پف‌ دار شد، مقداری روغن مایع را اضافه کنید.

دستور تهیه نان بولکی

وانیل، نمکف بکینگ پودر و مقداری آب درون کاسه اضافه کرده و به همراه تخم مرغ‌ ها هم بزنید تا ترکیب شود. مواد شما باید کاملاً یکدست شده برای این کار می‌ توانید از همزن برقی استفاده کنید. با استفاده از همزن برقی مواد را به قدری هم زده تا ترکیب و یکدست شود.

آن را الک کرده و در چند مرتبه به مواد ظرف اضافه نمایید. با لیسک به صورت دورانی مواد را هم زده و بعد از اینکه خمیر در وسط ظرف جمع شد، آن را ورز دهید. مقداری آب به مواد خود اضافه کرده تا آرد درون تخم مرغ به خوبی حل شده و خمیر شما برای ورز دادن باز شود. خمیر را بعد از ورز دادن درون ظرف قرار داده روی آن را سلفون بکشید. به مدت 10 دقیقه با آن استراحت دهید تا حجیم شود.

مواد نان بولکی

اگر این مدت زمان کم است. می‌ توانید یک ساعت به خمیر استراحت داده و آن را در محیط گرم قرار دهید. خمیر را از درون ظرف خارج کرده و روی یک ظرف ورز دهید تا خمیر باز شود. در این مرحله از طرز تهیه بولکی باید نان را به چانه‌ های مختلف تقسیم کرده و هر چانه را به خوبی ورز دهید. مجدد روی چانه‌ ها را یک دستمال قرار داد و چند دقیقه با آن زمان دهید.

بعد از 45 دقیقه که چانه‌ ها استراحت کرد، باید آن را برای پخت آماده کنید. کف سینی را چرب کرده و چانه‌ های نان را کمی باز کنید و به صورت نان ساندویچی درآورید. خمیر را درون سینی قرار داده و روی آن را رومال بزنید.

برای رومال می‌ توانید از ترکیب زرده تخم مرغ، شکر، زعفران و کمی کره ترکیب شده استفاده کنید. رومال آماده شده را روی خمیر زده و در مرحله نهایی روی آن مقداری کنجد بریزید. برش‌ های روی سطح نان ایجاد کرده و نان را در فر دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده قرار دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان