ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه اسپاگتی پومودورو؛ غذای کلاسیک ایتالیایی با طعمی ناب

طرز تهیه اسپاگتی پومودورو با یک رسپی ساده را در این بخش آموزش می بینید. این پاستا محبوب با یک سس گوجه خانگی تهیه می شود‌.

طرز تهیه اسپاگتی پومودورو؛ غذای کلاسیک ایتالیایی با طعمی ناب

اسپاگتی‌ ها این روزها محبوبیت زیادی دارند. به ویژه اینکه در انواع مختلف و دستورهای متنوع تهیه می‌ شود. طرز تهیه اسپاگتی پومودورو که یک نوع اسپاگتی متنوع و خوشمزه استف را در این بخش آموزش می‌ بینید.

طرز تهیه اسپاگتی پومودورو

طرز تهیه اسپاگتی پومودورو به سبک جدید:

برای آماده کردن این غذای محبوب با یک رسپی ویژه همراه ما باشید. طرز تهیه اسپاگتی گوجه و اسپاگتی اسکواش با دستور پخت های جدید را در ادامه دنبال کنید.

مواد اولیه:

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • ریحان: 1 شاخه
  • اسپاگتی: 450 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: 800 گرم

طرز تهیه:

آماده کردن این اسپاگتی بسیار ویژه و خوشمزه است. شما می‌ توانید ابتدا پاستا را آماده کنید. درون قابلمه مقداری آب جوش ریخته و به آن نمک اضافه نمایید. در ادامه اسپاگتی‌ ها را درون قابلمه ریخته تا پاستا نرم شود. حالا پاستا را آبکشی کنید.

روش تهیه اسپاگتی پومودورو

در این بخش باید سس این اسپاگتی را آماده نمایید. این سس بسیار ویژه و خوشمزه بوده و طعم فوق العاده‌ ای دارد. برای تهیه این سس باید تابه را روی حرارت قرار داده به آن مقداری روغن زیتون اضافه کنید. بعد از اینکه روغن کمی حرارت خورد سیر را رنده کرده و درون تابه بریزید.

مقداری فلفل و نمک به مواد خود اضافه کرده و گوجه پوره شده را نیز درون تابه بریزید. کمی حرارت داده و درب تابه را قرار دهید تا گوجه‌ ها نرم شده و جا افتاده شود. بعد از اینکه گوجه‌ ها کمی پخت و به غلظت مورد نظر رسید. چند برگ ریحان را خرد کرده بشورید و به صورت ساطوری برش بزنید.

در این بخش سس شما آماده بوده و می‌ توانید پاستا را درون ظرف سرو ریخته و روی آن سس آماده شده را بریزید. مقداری پنیر پارمزان را رنده کرده و روی سطح پاستا ریخته و نوش جان کنید. می‌ توانید از چند برگ نعنا یا ریحان برای دیزاین کردن روی سطح پاستا استفاده کنید.

این رسپی مخصوص دستور آماده سازی این پاستا در 30 دقیقه بوده و شما در کمترین زمان می‌ توانید یک پاستا خوشمزه داشته باشید. این پاستا را می‌ توانید در وعده‌ های مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید.

رسپی اسپاگتی پومودورو

برای پخت پاستا می‌ توانید دو روش داشته باشید. شما می‌ توانید پاستا را ابتدا درون آب جوش ریخته و بعد از نرم شدن آبکشی کرده و با سس ترکیب کنید.

در روش دیگر برای پخت پاستا می‌ توانید پاستاها را درون سس گوجه ریخته و درب تابه را قرار دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا به همراه مواد سس پاستا نرم و پخته شود. در نهایت هم می‌ توانید به همراه سس پاستا را درون ظرف سرو کرده و نوش جان کنید.

این پاستا محبوب با سس گوجه تهیه شده و شما می توانید با سس های متنوع آن را تهیه کنید. ترکیب سس گوجه و پنیر پارمزان خرد شده در این پاستا طعم فوق العاده ای داشته و ترکیب عالی دارد. شما می توانید از مقداری سیر و ریحان خرد شده استفاده کنید که عطر بهتری به غذا می دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان