ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کنافه ترکی شیرینی محبوب و خوشمزه

طرز تهیه کنافه ترکی با یک رسپی ساده را در این بخش مطالعه می کنید. این کنافه طعم فوق العاده داشته و یک دسر مخصوص و ویژه است.

طرز تهیه کنافه ترکی شیرینی محبوب و خوشمزه

یکی از انواع شیرینی‌ های محبوب ترکی کنافه بوده که رسپی بسیار ساده‌ ای دارد. شما در این قسمت با طرز تهیه کنافه ترکی با یک دستور ساده و کاربردی آشنا خواهید شد.

کنافه ترکی مخصوص:

این شیرینی که با استفاده از رشته‌ های کاداف تهیه می‌ شود. یک ترکیب فوق العاده بوده و طعم بی‌ نظیری دارد. طرز تهیه کنافه شکلات با دستورهای مخصوص و جدید را در این بخش مطالعه می کنید.

طرز تهیه کنافه ترکی

مواد اولیه:

  • رشته کنافه: 300 گرم
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 150 گرم
  • پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: 1 دوم پیمانه
  • پودر پسته: به میزان لازم

مواد شهد:

  • آب: 1 لیوان
  • هل: 2 عدد
  • شکر: 1 لیوان
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کنافه ترکی:

آماده کردن این کنافه ویژه با طعم فوق العاده ابتدا باید شهد و شربت آن را تهیه کنید. آب و شکر را درون قابلمه‌ ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا باز شود. به آن مقداری هل اضافه کرده و بعد از اینکه عطر هل اضافه شد، به آن کمی گلاب بزنید. در مرحله آخر زعفران را اضافه کرده و بعد از اینکه رنگ آن باز شد، شهد را از روی حرارت بردارید.

دستور پخت کنافه ترکی

بعد از اینکه شربت قوام‌ دار شد، می‌ توانید فر را داغ کرده و مواد کنافه را آماده کنید. کره رو به همراه زعفران روی حرارت قرار داده و بعد از اینکه رنگ آن باز شد، رشته‌ های کنافه را با استفاده از دست باز کنید .

کره و زعفران را روی رشته‌ های کنافه ریخته و خوب هم بزنید تا به خورد مواد برود. مواد کنافه را به دو قسمت تقسیم کرده و کف قالب را با استفاده از کره مقداری چرب کنید. طرز تهیه کنافه ترکی با یک دستور ساده را در این قسمت مطالعه می کنید.

در ادامه رشته‌ های کنافه را درون قالب ریخته و با لیوان آن را فشرده کنید. خامه صبحانه را به همراه پنیر خامه‌ ای با استفاده از همزن هم زده تا مواد خامه شما یکدست شود. مواد تهیه شده را روی سطح کنافه‌ ها ریخته و با قاشق پخش کنید تا تمام سطح کنافه‌ ها را بگیرد.

رسپی کنافه ترکی

در مرحله بعد باید کنافه ها را باید روی سطح مواد خمیری پنیر بریزید‌. مجدد مواد کنافه را فشرده کرده و روی سطح آن را مقداری کره مال کنید. قالب را درون فر قرار داده و بعد از طلایی شدن خارج کرده و روی آن را مقداری شهد بریزید تا به خورد مواد برود.

روی سطح کنافه ها را می توایند با مقداری پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید. این کنافه مخصوص و ویژه را در کنار چای و نوشیدنی های دیگر نیز سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان