شیرینی نوتلایی یکی از ترندترین و محبوب ترین انواع شیرینی بوده که این روزها محبوبیت زیادی دارد.شما در ادامه با طرز تهیه شیرینی نوتلایی به روش ساده آشنا می شوید.

طرز تهیه شیرینی نوتلایی به روش آرگا:
این شیرینی با ترکیب نوتلا تهیه شده و یک طعم بسیار فوق العاده دارد. شما می توانید این شیرینی را در اعیاد مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. طرز تهیه شیرینی لادو هندی و کاک کرمانشاهی با رسپی های مخصوص را در لینک دنبال نمایید.
مواد اولیه:
- کره نرم: 125 گرم
- وانیل: نوک قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- پودر قند: 1 چهارم پیمانه
- بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
- نوتلا: به مقدار دلخواه
- آرد: 1 و نیم پیمانه
- ماست: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن این شیرینی مخصوص خانگی باید ابتدا فر را روشن کرده و گرم کنید. کره را در دمای محیط قرار داده تا نرم شود. حالا کره نرم شده را درون ظرفی ریخته مقداری پودر قند یا پودر شکر به آن اضافه کنید.
حالا با استفاده از دور تند همزن مواد را هم بزنید تا کرمی شود. زرده تخم مرغ را جدا کرده و درون مواد اضافه کنید. حالا به وسیله همزن آن را ترکیب نمایید. در ادامه با آن مقداری اسانس وانیل اضافه کرده تا عطر و طعم بهتری بگیرد.

مقداری ماست به مواد اضافه کرده و با همزن ترکیب کنید. درون ظرف دیگر آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید. حالا آرد را هم به مواد درون ظرف اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر درون ظرف جمع شود. در این مرحله باید با استفاده از دست خمیر را درون ظرف ورز داده و جمع کنید.
خمیر ورز داده شده را به مدت 10 دقیقه استراحت دهید. در ادامه باید به اندازه گردو از مواد خمیری برداشته و گرد کنید. خمیر را به صورت بیضی باز کرده و یک قاشق نوتلا را درون آن ریخته و خمیر را بپیچید.
درون سینی فر کاغذ روغنی قرار داده یا کف آن را کمی چرب کنید. شیرینی های آماده شده را درون سینی با فاصله از یکدیگر قرار دهید. سینی را در فر دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار داده تا شیرینی ها طلایی و پخته شود. شما بعد از پخت می توانید شیرینی را از درون فر خارج کنید.
این شیرینی مخصوص را میتوانید برای وعده های مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. اگر مهرهای شیرینی دارید، می توانید از مهرها برای تزیین روی شیرینی استفاده نمایید.

شما در صورت دلخواه می توانید نوتلا را با فندق خرد شده یا گردوی خرد شده ترکیب کرده و بعد درون شیرینی ها بپیچید. در این صورت یک شیرینی مغزدار فوق العاده دارید. برای تزیین روی شیرینی ها هم می توانید از دانه های مختلف مانند دانه کنجد استفاده کنید.
این شسرینی مخصوص را می توانید با مقداری پودر پسته هم تزیین کرده که بسیار عالی است. اگر شکلات تخته ای دارید، آن را بن ماری کرده و روی سطح شیرینی ها بریزید تا یک شیرینی فوق العاده و مخصوص داشته باشید.