ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دمی سیب‌زمینی ساده و خوشمزه به سبک خانگی

اگر دنبال پلوهای خانگی متنوع هستید در این قسمت با طرز تهیه دمی سیب زمینی همراه ما باشید. این دمی پلو طعم خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه دمی سیب‌زمینی ساده و خوشمزه به سبک خانگی

دمی سیب زمینی نوعی از پلوهای مخصوص و خوشمزه بوده که به سادگی تهیه می‌شود. شما عزیزان با طرز تهیه دمی سیب زمینی به سبک آرگا همراه ما باشید.

طرز تهیه دمی سیب زمینی

طرز تهیه دمی سیب زمینی:

این پلو با ترکیب سیب زمینی و دیگر مخلفات تهیه می‌ شود. شما می‌ توانید از سبزیجات دلخواه درون این پلو استفاده کنید. طرز تهیه دمی بلغور با دستورهای خوشمزه را در لینک مطالعه خواهید کرد.

مواد اولیه:

  • پیاز: 1 عدد
  • زردچوبه و نمک: به مقدار لازم
  • عصاره قلم: نصف پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم
  • هویج: 80 گرم
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • برنج: 3 و نیم پیمانه
  • سبوس برنج: 1 قاشق چای خوری
  • سیب زمینی: 100 گرم

طرز پخت دمی:

برای آماده کردن این دمی خوشمزه یک پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود. هویج را شسته پوست کنده و به صورت نگینی برش بزنید. در صورت دلخواه می‌ توانید هویج را با استفاده از رنده درشت خرد کنید. سیب زمینی‌ ها را پوست کنده و به صورت نگینی برش زد و به مواد درون تابه خود اضافه نمایید.

مواد دمی سیب زمینی

بعد از اینکه سیب زمینی‌ ها کمی سرخ شد، مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه به درون تابه اضافه کرده و به همراه مواد تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. زعفران را کوبیده و چند تکه یخ به آن اضافه کرده تا به آرامی باز شود. بعد از اینکه زعفران رنگ داد به مواد درون تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ زعفران باز شود.

برنج را شسته و از دو ساعت قبل خیس کرده و با آن مقداری نمک بزنید. مقداری عصاره قلم و سبوس برنج را به مواد اضافه کرد و تفت دهید تا درون تابه باز شود.

در ادامه یک قابلمه را انتخاب کرده برنج را درون آن بریزید و به اندازه نصف بند انگشت از برنج روی آن آب بریزید. مقداری نمک اضافه کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه آب برنج تبخیر شد، مواد درون تابه را اضافه کرده و همراه برنج هم بزنید.

یک قاشق غذاخوری کره یا روغن حیوانی را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و برنج را از اطراف جمع کنید. زیر قابلمه قرار دهید تا برنج دم کشیده و پخته شود. در صورت دلخواه می‌ توانید از مقداری زیره برای مزه‌دار کردن برنج استفاده کنید.

دمی سیب زمینی و گوجه

طرز تهیه دمی سیب زمینی به همین سادگی است. شما می‌ توانید دو عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و به مواد درون تابه اضافه کرده و به همراه آن تفت دهید تا رنگ برنج شما تغییر کند.

در صورت دلخواه می‌ توانید در مرحله نهایی روی دمیران مقدار زعفران دم کشیده بریزید که عطر و طعم بهتری به پلوی شما می‌ دهد. شما این دمی مخصوص را می‌ توانید در کنار انواع ترشیجات و سبزی و سالاد نوش جان کنید. این دمی طعم بسیار فوق العاده‌ای دارد.

شما می توانید به جای گوجه از مقداری رب گوجه فرنگی تفت خورده درون این پلو استفاده کنید. استفاده از ادویه های دلخواه در این پلو طعم بهتری به آن می دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان