لواشک خانگی بسیار سالم و بهداشتی بوده و شما می توانید در منزل انواع از لواشک ها را تهیه کنید. تنها کافی است در آرگا دستورهای تهیه آن را مطالعه نمایید. در این بخش نیز طرز تهیه لواشک انار و سیب را آموزش می دهیم.

طرز تهیه لواشک انار و سیب:
انار و سیب دو میوه خوشمزه و معطر بوده که می توانید به آنها لواشک های خوشمزه ای تهیه کنید. در این بخش نیز یک روش آسان برای آماده کردن لواشک این میوه ها را به شما آموزش می دهیم. طرز تهیه لواشک شاه توت و لواشک انگور با دستورهای مختلف را در لینک مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- انار: 1 پیمانه
- آب: 1 پیمانه
- سیب: 500 گرم
- شکر: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- آب لیمو: در صورت دلخواه
دستور تهیه لواشک خانگی:
برای داشتن این لواشک خانگی و بهداشتی ابتدا باید انار را دانه کرده و می توانید از انار وحشی یا انار شیرین استفاده کنید. سیب را نیز برش زده و دانه های آن را جدا نمایید. میوه ها را شسته و بعد از اینکه آب آن کشیده شد، درون قابلمه بریزید و با آن مقداری آب اضافه کنید. سیب را بهتر از تکه تکه کرده تا در زمان پخت بهتر بپزد.

میوه ها را روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا میوه ها نرم شود. با توجه به اینکه انار دارای دانه بوده می توانید ابتدا آب انار را گرفته و با سیب ترکیب کنید. یا انار و سیب را روی حرارت گذاشته و بعد از پخته شدن آن را از یک صافی رد کنید.
ما برای اینکه طعم لواشک بهتر و خوشمزه تر شود، دانه های انار را به همراه سیب روی حرارت می گذاریم و بعد از اینکه نرم شد، مواد را درون یک صافی ریخته و با دست به خوبی آنها را فشار دهید تا هسته ها و پوسته سیب گرفته شده و فقط گوشت میوه ها از صافی رد شود.
در ادامه سس آماده شده را که بدون دانه است، روی حرارت گذاشته و مقداری نمک شکر و آب لیمو را به آن اضافه کنید. مجدد به مواد کمی حرارت داده و زمان دهید تا روی حرارت به غلظت مناسب برسد. بعد از اینکه شکر و نمک درون مواد حل شد، لواشک آماده بوده و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله باید یک سینی مخصوص را کمی چرب کرده و یا روی آن پلاستیک قرار دهید. روی سطح پلاستیک را با استفاده از یک دستمال مقدار کمی چرب کرده یا روی آن را روغن اسپری کنید. حالا مواد لواشک را روی سطح سینی ریخته و پهن کنید.

لواشک را در محیط باز و جلوی نور مستقیم خورشید قرار داده تا به خوبی خشک شود. برای اینکه لواشک ها تمیز و بدون از گرد و غبار باشد، می توانید روی آن را یک پارچه بکشید.
بعد از چند روز که لواشک ها خشک شد، می توانید آن را از کف سینی جدا کرده و به شکل های مختلف آن را رول کنید و نوش جان نمایید. این لواشک بسیار مقوی بوده و خواص زیادی دارد. همچنین یک لواشک سالم و رژیمی است که به صورت بهداشتی در منزل تهیه می شود.