ماش پلو نوعی غذا به سبک بوشهری بوده که پخت ساده دارد. شما با طرز تهیه ماش پلو بوشهری با یک دستور آسان آشنا می شوید. این پلو خوشمزه خواص زیادی داشته و می توانید، طعم یک پلوی بوشهری را بچشید.

طرز تهیه ماش پلو بوشهری:
این پلو در بوشهر محبوبیت زیادی دارد و یکی از پلوهای پرطرفدار است. در ادامه مراحل گام به گام آماده کردن این پلو را آموزش خواهید دید. شما علاقه مندان با طرز تهیه پلو پاکستانی و پلو بحرینی با دستورهای دیگر هم آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- برنج: 2 پیمانه
- سیر: 4 حبه
- ماش: 2 پیمانه
- پیاز: 2 عدد
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- زردچوبه و روغن: به مقدار لازم
- گوشت چرخی: 300 گرم
طرز پخت:
برای آماده کردن این پلو ابتدا باید ماش را از 1 تا دو ساعت قبل خیس کرده و آب آن را عوض کنید. اگر می خواهید مدت زمان پخت ماش کمتر باشد، می توانید از 12 ساعت قبل آن را خیس نمایید. ماش را به همراه مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا به آرامی پخته شود.

بعد از اینکه ماشها کاملاً پخته و نرم شد، آن را آبکشی کرده و از روی حرارت بردارید. یک عدد پیاز را به صورت نگینی برش زده و درون تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز سبک و شیشهای شد، مقداری سیر خرد شده را با تابه اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن بلند شود. مقداری فلفل، نمک، زردچوبه به مواد درون تابه اضافه کرده و تفت دهید تا از ادویهها بلند شود.
ماش های پخته شده را درون مواد پیاز ریخته و تفت دهید تا کمی عطر بگیرد. در ادامه گوشت چرخی را به همراه یک عدد پیاز رنده شده که آب آن را گرفتهاید ترکیب کنید. مقداری فلفل، نمک و زردچوبه اضافه کرده و خوب مواد را ورز دهید.
گوشت چرخی را درون یخچال قرار داده تا مزه دار شود. به اندازه یک فندق از مواد گوشت چرخی برداشته گرد کنید و درون تابه به همراه مقداری روغن سرخ نمایید. گوشت های قلقلی شده را به مواد تابه ماشا اضافه کرده و کمی هم بزنید. در صورت دلخواه می توانید از مقداری زعفران دم کشیده شده برای ترکیب مواد استفاده کنید.

قابلمه را روی حرارت گذاشته و مقداری نمک درون آن بریزید و برنج را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج نرم شد آن را آبکشی کرده و لابه لای برنج مقداری از مواد قلقلی را بریزید. حالا برنج را روی حرارت گذاشته تا دم بکشد. در مرحله نهایی برای روی پلو می توانید از مقداری زعفران دم کشیده شده استفاده کنید.
طرز تهیه ماش پلو بوشهری به همین سادگی است و شما می توانید یک پلوی خوشمزه با این دستور داشته باشید. این پلو را می توانید با مقداری پودر دارچین مزه دار کرده و عطر بهتری به آن بدهید. بعد از 40 دقیقه پلو را از روی حرارت بردارید. این پلو خوشمزه و محبوب را می توانید با فلفل فراوان هم تهیه کرده و نوش جان کنید.