ماهان شبکه ایرانیان

روش های طلایی برای نگهداری طولانی مدت پیاز بدون خراب شدن

راه هایی برای نگهداری طولانی پیاز وجود دارد که شما می توانید از آن ها استفاده نمایید و به مدت زمان طولانی مدت پیاز هارا در یک محیط نگهداری نمایید. برای دریافت اطلاعاتی در این زمینه این مطلب را از دست ندهید.

روش های طلایی برای نگهداری طولانی مدت پیاز بدون خراب شدن

سبزیجاتی که ریشه‌دار هستند به مدت طولانی می توانید آن ها را در خانه نگهداری کنید. باید در نظر داشته باشید که پیاز نیز همانند سایر سبزیجات ریشه‌دار است و می توانید با نگهداری طولانی پیاز از آن استفاده نمایید. در نظر داشته باشید که اگر نتوانید این کار را به درستی انجام دهید ممکن است پیاز های شما جوانه زده و ریشه و ساقه اش شروع به رشد خواهد کرد.

نگهداری طولانی پیاز در خانه

یکی از واجب ترین مواد غذایی که در آشپزخانه های ایرانی ها معمولا استفاده می شود در اکثر غذا ها به کار برده می شود پیاز خواهد بود. بنابراین توان گفت که برای اینکه هر روز مجبور به خرید پیاز نشوید می توانید مقدار زیادی پیاز خریده و آن را با روش هایی که در ادامه بررسی می کنیم در خانه نگهداری کرده و از جوانه زدن و نرم شدن آن پیشگیری کنید.

نگهداری پیاز با اصول درست

نکات مهم

نکاتی که در این زمینه وجود دارد را باید بدانید تا بتوانید به درستی از این ماده غذایی مراقبت نمایید.

  • اگر می خواهید پیاز ها رو به مدت طولانی تری استفاده کنید بهتر از پیاز های قرمز و صورتی را انتخاب کنید. زیرا آن ها رطوبت کم تر ولی عطر و طعم بالایی دارند.
  • در حین خرید پیاز باید به ظاهر آن توجه کنید زیرا بعضی از پیاز ها بر اثر برداشت بد و حمل و نقل نامناسب مستعد آلودگی و فاسد شدن هستند و از خرید آن ها باید خودداری کنید.
  • پیاز های خریداری شده باید پوسته سالم و یکنواختی داشته باشد تا بتوانید آن ها را به مدت زمان طولانی در خانه نگه دارید.
  • بافت پیازی که تهیه می کنید باید محکم و آبدار بوده و همچنین نباید پوسیده و ترشیده باشد زیر نمی توانید آن را به مدت زمان طولانی نگهداری کنید.
  • قبل از خرید پیاز باید از یخ زده نبودن آن مطمئن شوید زیرا پیاز های یخ زده بافت لزج و شلی دارند که شفافیت لازم و برای غذا ها ندارند.

پیاز را چطور می شود نگه داشت؟

  • پیاز هایی که در پاییز برداشت می شوند معمولاً مناسب نگهداری و ذخیره طولانی مدت هستند و پیاز های بهار و تابستان به اندازه کافی با دوام نخواهند بود. بنابراین اگر می خواهید پیاز را ذخیره کنید بهتر است از پیاز هایی استفاده کنید که در پاییز برداشت شده اند.
  • پیاز های تند ترکیبات سولفوری بیش تری دارند و ماندگاری آن ها نیز بیش تر از پیاز های معمولی خواهد بود. بنابراین اگر می خواهید پیاز را ذخیره کنید می توانید از پیاز هایی که دارای طعم تندی هستند استفاده کنید.
  • در حین خرید پیاز به وزن آن نیز دقت کنید و پیاز ها باید نسبت به اندازه ای که دارند سنگینی داشته باشند و سنگینی بیش تر می توانند نشان دهنده فاسد بودن درون آن ها باشد.
  • به هیچ عنوان پیاز های جوانه زده را برای نگهداری طولانی مدت انتخاب نکنید زیرا تازه نخواهند بود و به سرعت چروکیده می شوند و فاسد خواهند شد.

قرار دادن پیاز ها در جای خنک

اگر می خواهید پیاز ها را برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید بهتر از آن ها را در جای خنک نگه دارید و دمای مناسب برای این کار بین 32 تا 40 درجه فارنهایت می باشد. همچنین در نظر داشته باشید که پیاز ها را در مکان های خنکی مانند انبار، زیرزمین و گاراژ‌ ها نگهداری کنید تا نور به آن ها نرسد و احتمال جوانه زدن و فاسد شدنشان کاهش یابد.

مدت زمان نگهداری پیاز ها

خشک بودن محیط

در مکانی که پیاز ها را نگهداری می کنید مطمئن شوید که محیط رطوبتی ندارد و همچنین محیط مورد استفاده باید تهویه مناسب داشته باشد و شما می توانید با پهن کردن پارچه پیاز ها را روی آن ها قرار داده و پوستشان به مرور خشک خواهد.

محفظه باز

بازیگر نکاتی که برای نگهداری طولانی پیاز باید به آن توجه کنید این است که آن ها را نباید در محفظه بسته و ظرف های پلاستیکی و کیسه های نگهداری کنید. زیرا هوای کافی در این موارد وجود ندارد و به سرعت باعث فاسد شدن خواهد شد. شما می توانید پیاز ها را در کیسه های توری مانند یا سبد سیمی نگه دارید زیرا در این حالت اکسیژن کافی به پیاز ها می رسد و از بروز انواعی از قارچ ها و فاسد شدن پیشگیری می شود.

دور بودن از سایر میوه ها

از دیگر اصول نگهداری از پیاز ها می توان به دور بودن پیاز ها از سایر میوه ها اشاره کرد زیرا میوه های رسیده گاز اتیلن تولید می کند و همین مورد باعث می شود تا پیاز ها جوانه زده و به سرعت فاسد خواهد شد‌. بنابراین برای نگه داشتن بیش تر پیاز ها شما می توانید میوه ها و سبزیجات را دور تر از پیاز ها قرار دهید.

تاریک بودن محیط نگهداری

محیط نگهداری پیاز ها باید دور از تابش نور مستقیم خورشید باشد زیرا نور خورشید باعث تلخ شدن طعم پیاز ها می شود. بنابراین اگر می خواهید پیاز ها را به مدت زمان طولانی نگه دارید باید آن ها را در محیطی تاریک قرار دهید و از گرما دورشان کنید.

نگهداری پیاز در خانه به مدت زمان زیاد

مرطوب نبودن محیط

اگر می خواهید پیاز ها را در خانه نگهداری کنید باید مطمئن رطوبت هوا باعث خراب شدن آن نمی شود زیرا دما و رطوبت باعث می شود تا به راحتی پیاز آن ها را جذب کرده و فاسد خواهد شد و از بین می رود‌.

نگه داشتن پیاز در فریزر

نگه داشتن پیاز در فریزر کار بسیار اشتباهی می باشد که بسیاری از افراد این کار را انجام می دهند. اگر پیاز های سالم را در فریزر قرار دهید امکان این که مدت زمان ماندگاری آن ها کاهش پیدا کند بسیار زیاد خواهد شد. پیاز ها می توانند در فریزر به راحتی رطوبت جذب کنند و حالت خمیری پیدا نمایند.

جدا کردن پیاز های خراب

از دیگر مواردی که باید در این زمینه رعایت شود این است که باید پیاز خراب و نرم شده را از سایر پیاز ها جدا کنید زیرا این پیاز ها به مرور باعث خراب شدن پیاز های سالم خواهند شد.

پیاز های جوانه زده

در نظر داشته باشید که پیاز ها بعد از جوانه زدن مقداری نرم می شوند اما این نرم شدن باعث نمی شود که آن ها سم می شود بنابراین می توانید به راحتی از آن ها استفاده کنید و فقط کافی است تا قبل از مصرف پیاز جوانه زده جوانه های آن را جدا کرده و آن ها را دور بیندازید و حتماً پیاز را بررسی کنید تا فاسد نشده باشد.

 نگهداری طولانی پیاز

با این حال باید در نظر داشته باشید که پیاز های کپک زده یا پوسیده شده می تواند مشکلات بسیار جدی برای دستگاه گوارش شما ایجاد کند بنابراین نباید به هیچ عنوان از آن استفاده نمایید. اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه می توانید اطلاعاتی در مورد روش های نگهداری طولانی مدت سیب زمینی و نگهداری گردو در خانه نیز کسب کرده و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده کمک بگیرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان