ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش برگ چغندر سنتی و خوش طعم

برای شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی در این قسمت طرز تهیه آش چغندر را قرار داده ایم. شما می توانید این آش را در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه آش برگ چغندر سنتی و خوش طعم

آش چغندر یک آش سنتی و خوشمزه بوده که در بسیاری از نقاط ایران تهیه می‌ شود شما علاقه‌ مندان در ادامه با طرز تهیه آش برگ چغندر با یک دستور ساده آشنا می‌ شوید. این آش طعم فوق العاده‌ای دارد.

طرز تهیه آش برگ چغندر:

این آش سنتی و محلی بسیار مغذی بوده و می‌ توانید برای وعده‌ های مختلف آن را تهیه کنید. طرز تهیه آش کلونک و آش سیب زمینی با دستورهای دیگر را در لینک دنبال نمایید.

طرز تهیه آش چغندر

مواد اولیه:

  • برگ چغندر: 500 گرم
  • نخود: 1 دوم پیمانه
  • جعفری، تره، گشنیز و اسفناج: 500 گرم
  • برنج نیم دانه: 1 چهارم پیمانه
  • عدس: 1 دوم پیمانه
  • پیاز: 2 عدد
  • لوبیا قرمز و لوبیا چیتی: 1 دوم پیمانه
  • کشک: به مقدار لازم
  • سیر: 4 حبه
  • نعنا خشک: به مقدار لازم
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

اولین مرحله برای داشتن این آش آماده‌ سازی حبوبات می‌ باشد. ابتدا باید حبوبات را از شب قبل پاک کرده و خوب نفخ آن را بگیرید. برای این کار باید حبوبات را آب ریخته و از شب قبل آن را کنار بگذارید. چند مرتبه آب حبوبات را عوض کرده تا نفخ آن از بین رود.

عدس را می‌ توانید از یک ساعت قبل خیس کنید تا در زمان پخت بهتر بجوشد. در ادامه حبوبات دیرپز را درون قابلمه ریخته و مقداری آب روی آن بریزید. حالا زیر حرارت را روشن کرده و زمان دهید تا آب به جوش آید. درب قابلمه را قرار داده و زمان داده تا حبوبات پخته شود. عدس را هم می‌ توانید در همان ابتدا به مواد خود اضافه کنید.

رسپی آش چغندر

درون تابه دیگر مقداری روغن ریخته پیاز را به صورت خلالی برش زده و درون تابه سرخ کنید. پیاز مورد نظر باید یک پیاز داغ طلایی و برشته باشد. برای این کار باید از میزان روغن بیشتری استفاده کنید. برای اینکه پیازها کاراملی تر شود، می‌ توانید مقداری ادویه زردچوبه به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه پیازها طلایی شد، به آنها سیر رنده شده را افزوده تا عطر سیرها بلند شود. مقداری ادویه فلفل، زردچوبه، نمک هم به مواد اضافه کنید. در مرحله نیمه پخت حبوبات که تقریباً نیم ساعت تا 40 دقیقه بعد از پخت می‌ باشد.

باید برنج نیم دانه و اگر عدس را اضافه نکرده‌اید، در این مرحله عدس را هم اضافه کنید. در این قسمت پیاز داغ تهیه شده را نیز به درون قابلمه افزوده تا طعم و مزه بهتری به حبوبات بدهد.

در همین بخش باید سبزیجات خود را پاک کرده بشورید و به صورت سطوحی برش بزنید. سبزی‌ های خرد شده را به درون قابلمه اضافه کرده و زمان دهید تا مواد به خوبی جا افتاده شود.

مواد آش چغندر

در این مرحله دیگر باید به آش زمان داده تا به آرامی پخته شده و به غلظت مناسب برسد. زیر حرارت را کم کرده و زمان دهید تا حبوبات نرم شده و آش به اصطلاح لعاب‌ دار شود.

در مرحله نهایی می‌ توانید ادویه و نمک آش را مزه کنید. اگر نمک بیشتری نیاز دارد، به آن میزان بیشتری نمک بزنید و در صورتی که ادویه بیشتری می‌ خواهد و می‌ خواهید تندی آن بیشتر باشد، مقداری فلفل را درون روغن به همراه نعنا داغ تفت داده و به آش اضافه کنید.

برای تزیین روی آش هم می‌ توانید از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده کنید که هم طعم آش را بهتر کرده و هم یک آش مجلسی خواهید داشت. اش مخصوص شما آماده بوده و می توانید، نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان