یکی از انواع شیرینی های خانگی که با دستور ساده تهیه می شود. نان یوخه بوده و شما می توانید در ادامه با طرز تهیه نان یوخه آشنا شوید. این نان یکی از شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی می باشد.

طرز تهیه نان یوخه:
برای اینکه انواعی از نان های سنتی با دستورهای ساده داشته باشید، حتماً در آرگا ما را دنبال کنید. در این بخش نیز نحوه آماده کردن یک نان متنوع را آموزش می بینید. طرز تهیه نان آلبالویی و نان پیتزایی با رسپی های دیگر را در لینک دنبال کنید.
مواد اولیه:
- آرد کیک: 3 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: 1 پیمانه سرخالی
- روغن مایع: 1 چهارم پیمانه
- زنجبیل: 1 قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
- آب: 1 پیمانه
مواد میانی:
- دارچین: 1 قاشق مرباخوری
- شکر: 3 چهارم پیمانه
- پودر هل: 1 قاشق مرباخوری
دستور تهیه:
برای داشتن این نان ابتدا باید شکر و آب را با یکدیگر ترکیب کرده و به آن مقداری حرارت بدهید. بعد از اینکه شکر درون آب حل شد، آن را از روی حرارت برداشته و زمان دهید تا سرد شود. در ادامه تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و مقداری زعفران نیز بریزید. خوب مواد را هم زده تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود.

در مرحله بعدی باید آرد و زنجبیل را به مواد خود اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر شما منسجم شده و به یک بافت منسجم برسد. کمی روغن به خمیر اضافه کرده و حالا آن را مجدد ورز دهید. در قسمت بعدی نوبت به استراحت دادن خمیر می رسد. خمیر را در یک محیط گرم قرار داده روی آن پارچه بگذارید تا حجیم شود.
در این مرحله از طرز تهیه نان یوخه برای آماده کردن مواد میانی نیز باید پودر هل، پودر دارچین و پودر شکر را با یکدیگر ترکیب کرده و یکدست کنید. دستتان را به آرد آغشته کرده و مقداری از خمیر را بردارید و چانه کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به خوبی باز کرده و کمی از مواد میانی آماده شده خود را درون آن بریزید. دو طرف خمیر را بسته و قسمت بالایی خمیر را با استفاده از دست کمی فشار دهید تا خمیر پهن شود.
دو طرف نان خود را با استفاده از قیچی برش زده و روی آن را می توانید مقداری رومال کره زعفران و زرده تخم مرغ بزنید. روی سطح نان را می توانید با سیاه دانه یا کنجد تزیین کرده و در ادامه آن را درون فر یا تنور قرار دهید تا نان شما پخته شود.

نان محبوب و مقوی طعم فوق العادهای داشته و می توانید برای وعده های غذایی مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. این نان برای میان وعده نیز گزینه مناسب بوده و خواص زیادی دارد. شما می توانید انواعی از نان های خانگی با دستورهای آسان را در آرگا و آموزش ببینید.
این نان های محبوب برای میان وعده های مختلف تهیه شده و طعم فوق العاده ای دارد. این نان را برای صبحانه و پذیرایی در مهمانی ها نیز می توانید، تهیه کنید.