ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آنجل فود کیک آمریکایی با نکات موفقیت در پف کیک

طرز تهیه آنجل فود کیک که نوعی کیک با بافت اسفنجی را در ادامه آموزش می بینید. این کیک پایه مناسبی برای کیک های خامه ای است.

طرز تهیه آنجل فود کیک آمریکایی با نکات موفقیت در پف کیک

آنجل فود کیک یک نوع کیک بر پایه اسفنجی بوده که بافت بسیار لطیفی دارد. شما عزیزان می‌ توانید در ادامه با طرز تهیه آنجل فود کیک فرشته‌ ای آشنا شوید.

طرز تهیه آنجل فود کیک:

کیک اسفنجی بافت بسیار فوق العاده‌ ای داشته و پایه مناسبی برای تهیه انواع چیز کیک می‌ باشد. شما می توانید با طرز تهیه کیک جافا و کیک لیمو شیرین با رسپی های مخصوص دیگر هم آشنا شوید.

مواد آنجل فود کیک

مواد لازم:

  • آرد شیرینی پزی: 100 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 10 عدد
  • شکر دانه ریز: 1 و 1 دوم پیمانه
  • کرم تارتار: 1 و 1 چهارم‌ قاشق چای خوری
  • نمک: 1 دوم قاشق چای خوری
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

این کیک برای اینکه بافت سبک و فوق العاده‌ ای داشته باشد. باید مواد را درون غذاساز تهیه کنید. مواد خود را از 1 تا 2 ساعت قبل پیمانه کرده و در دمای محیط قرار دهید تا تمام مواد با یکدیگر همدما شوند. اگر تخم مرغ را همزمان از درون یخچال خارج کنیم و به مواد اضافه کنید، مواد همدما نبوده و باعث می‌ شود پف کیک از بین برود.

دستور آنجل فود کیک

آرد شیرینی پزی را به همراه شکر ترکیب کرده و درون میکسر یا غذاساز بریزید. مواد را به قدری هم زده تا شکرها به خوبی پودر شود. ترکیب آماده شده را چند مرتبه الک کنید تا آرد و شکر سبک و لطیف شود.

در ادامه دو ظرف جداگانه قرار داده و زرد و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید. با استفاده از همزن برقی مواد سفیده را به قدری هم بزنید تا حجم و چند برابر شده و وقتی ظرف را برعکس کردید، از درون ظرف نریزد. زرده تخم مرغ را هم به همراه مقداری وانیل خوب مخلوط کنید.

بعد از اینکه زرده تخم مرغ از حالت لختگی خارج شد، مقداری نمک و کرم تارتار را به آن اضافه کرده و مجدد هم بزنید. ترکیب آرد الک شده را در چند مرتبه به مواد تخم مرغی خود اضافه کرده و خوب هم بزنید تا آرد درون مواد باز شود.

طرز تهیه آنجل فود کیک

در این مرحله باید مواد را به آرامی و با لیسک به صورت دورانی هم زنده تا پف کیک از بین نرود. زرده تخم مرغ را هم در همین مرحله به مواد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

قالب مورد نظر را مقداری روغن بزنید و از مایع آماده شده درون آن بریزید. حالا قالب را درون فر دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا کیک به خوبی پخته شود. طرز تهیه آنجل فود کیک به همین سادگی است و شما می‌ توانید یک کیک اسفنجی با بافت فوق العاده تهیه کنید.

بعد از پخت و طلایی شدن سطح کیک می‌ توانید آن را از درون فر و قالب خارج کرده و روی آن را با بلوبری توت فرنگی یا میوه‌ های دلخواه تزیین کنید. این کیک اسفنجی را می‌ توانید برای خامه کشی هم استفاده کنید.

بافت این کیک ها سبک هستند اما برای کیک های شربتی و خیس این پایه مناسب نمی باشد. بهتر است این کیک را برای خامه کشی یا به طور ساده استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان