ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک برزیلی؛ نرم، مرطوب و فوق العاده خوشمزه

کیک برزیلی یکی از انواع کیک های خیس بسیار خوشمزه و محبوب است که نحوه تهیه آن نیز ساده و راحت است و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه کیک برزیلی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه کیک برزیلی؛ نرم، مرطوب و فوق العاده خوشمزه

کیک ها جزو دسرهای خوشمزه و پرطرفدار هستند که یکی از انواع خوش طعم آن، کیک برزیلی است که با موس روی آن را می پوشانند و احتیاجی به تزیین زیاد ندارد و می توانید به عنوان عصرانه یا کیک های کافی شاپی آن را تهیه کنید. از این رو، اگر شما نیز تمایل به  طرز تهیه کیک برزیلی دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک خوشمزه و خیس برزیلی

کیک برزیلی دارای طعم خوب قهوه، نسکافه و پودر کاکائو می باشد و به عنوان یک کیک شکلاتی خیس محسوب می شود که نیاز به یک سری مواد ساده دارد و مانند کیک کیت کت و کیک کافی شاپی به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه و نوش جان کنید. در ادامه مطلب، طرز تهیه کیک برزیلی آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

آموزش تهیه کیک برزیلی

مواد لازم

  • تخم مرغ : سه عدد
  • شکر : نصف لیوان
  • آرد : نصف لیوان
  • پودر کاکائو : دو قاشق سوپ خوری
  • وانیل : یک بسته
  • پودر بکینگ پودر : یک بسته

مواد لازم برای خیس کردن کیک

  • شیر : یک لیوان
  • پودر کاکائو :یک قاشق چای خوری
  • قهوه گرانول یا نسکافه : دو قاشق غذاخوردی

مواد لازم برای موس

  • خام مایع : دو قوطی معادل چهارصد میلی لیتر
  • شکر : یک قاشق غذاخوری
  • مخلوط شکلات تیره و شیری : دویست گرم

دستور تهیه

به منظور تهیه این کیک خوش طعم ابتدا کاسه مناسبی را برداشته و تخم مرغ و شکر را داخل آن ریخته و با کمک همزن آن را هم بزنید تا کف کند.

حالا آرد، بکینگ پودر، نمک، پودر کاکائو و وانیل را با هم ترکیب کرده و روی مواد الک نمایید و با کمک لیسک مواد را به آرامی با هم ترکیب کنید.

در مرحله بعدی قالب مناسب دایره ای به قطر بیست سانتی متر برداشته و با کاغذ روغنی کف آن را بپوشانید سپس، مواد را داخل قالب ریخته و آن را داخلی فری که از قبل گرم کرده اید با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.

حالا پس از زمان حدود سی دقیقه مرتب چک نمایید تا پخته شود سپس از فر خارج کرده و کنار گذاشته تا خنک شود به منظور خیس کردن کیک، قابلمه مناسبی برداشته و شیر را داخل آن بریزید و اجازه دهید روی حرارت گرم شود.

در مرحله بعدی به آن پودر کاکائو و نسکافه بیفزایید و هم بزنید و بعد حرارت را خاموش کردهو  کیک  را پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و داخل بشقاب بگذارید.

حالا با خلال دندان روی کیک را سوراخ ایجاد نمایید و مخلوط شیر را روی آن بریزید تا کیک مرطوب شود و به منظور تهیه موس نیز خامه صبحانه و پودر شکر را داخل ماسه ریخته و با همزن، هم بزنید و پس از فرم گرفتن داخل یخچال گذاشته تا خنک شود و به روش بن ماری شکلات را نیز ذوب نمایید و کنار گذاشته تا سرد شود سپس به مواد کرم بیفزایید و خوب هم زده تا یکدست شود.

نحوه تهیه کیک برزیلی

در مرحله پایانی کرم را به آرامی روی کیک ریخته و بسته به سلیقه تان تزیین کنید و اجازه یک شب تا صبح داخل یخچال استراحت کند و بعد نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان