کیک و شیرینی دارای انواع مختلفی هستند که یکی از انواع محبوب و پرطرفدار آن رول کدو حلوایی است که در روزهای سرد اکثر افراد تمایل به تهیه آن دارند. از این رو، اگر شما نیز به دنبال طرز تهیه رول کدو حلوایی هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه رول کدو حلوایی خوش طعم
نحوه تهیه این کیک خوشمزه بسیار ساده و راحت است و با یک سری مواد ساده به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید و مانند کیک برزیلی و کیک باتنبرگ پرطرفدار است. در ادامه مطلب نحوه تهیه رول کدو حلوایی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد اولیه:
- آرد سفید : سه چهارم پیمانه
- اسپری روغن : به مقدار لازم
- پودر دارچین : دو قاشق چایخوری
- نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
- تخم مرغ : سه عدد
- شکر دانه ریز : یک پیمانه
- پودر وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
- پوره کدو حلوایی پخته : دو سوم پیمانه
مواد لارم برای تهبه کرم پنیر :
- پنیر خامه ای : دویست و چهل گرم
- کره نرم : شش قاشق سوپ خوری
- وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
- پودر قند الک شده : یک پیمانه
دستور تهیه :
ابتدا در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا کاملاً نرم و صاف شود سپس، کره نرم و وانیل را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و بعد پودر قند الک شده را به تدریج اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا کرم پنیر یکدست و نرم گردد.
حالا فر را از پانزده دقیقه قبل روی صد و نود درجه سانتی گراد گرم کنید سپس، قالب رولت با ابعاد 39*29 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی اسپری روغن روی آن بزنید.
حالا در یک کاسه بزرگ، آرد، دارچین، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند سپس، تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده های تخم مرغ را با نیمی از شکر و وانیل در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط روشن و غلیظ شود. سپس پوره کدو حلوایی را به آن افزوده و هم بزنید تا کاملاً یکدست گردد.
حالا در کاسه ای دیگر، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کنند سپس، بقیه شکر را به تدریج به سفیده ها اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که سفیده ها کاملاً سفت و سفید شوند.
حالا سفیده ها را به آرامی در دو یا سه مرحله به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با یک لیسک به طور دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود و مخلوط آرد را به تدریج به ترکیب تخم مرغ ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایه یکدست و نرم شود.
حالا مایه آماده شده را داخل قالب رولت ریخته و سطح آن را با یک پالت صاف کنید و قالب را چند بار روی سطح صاف بکوبید تا حباب های هوای موجود در مایه خارج شود.
قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت دوزاده تا پانزده دقیقه بپزید که برای اطمینان از پخت کیک، با انگشت خود سطح آن را فشار دهید و اگر سطح آن خشک و بدون رطوبت بود، کیک پخته است. در غیر این صورت، پنج تا ده دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پخته شود.
پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا به مدت پانزده دقیقه روی توری سیمی خنک شود و برای جلوگیری از خشک شدن، سطح رولت را با یک دستمال مرطوب بپوشانید.
حالا کمی شکر روی سطح کار بپاشید و سپس، با دقت رولت را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید سپس لبه های رولت را با یک چاقوی تیز مرتب کنید و با استفاده از یک حوله کاغذی، کیک را از یک طرف رول کنید و این کار را با دقت انجام دهید تا رولت ترک نخورد.
رولت را به مدت سی دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی سرد شود و بعد از این مدت، رولت را باز کرده و کرم پنیر آماده شده را روی آن بمالیدو سپس، سطح آن را با یک پالت صاف کنید.

در مرحله پایانی از طرز تهیه کدو حلوایی، دوباره رولت را رول کنید و به مدت سی دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد و سفت شود. پس از سرد شدن کامل رولت، آن را از یخچال خارج کرده و به دقت برش دهید. نوش جان.