ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش ناردونه برای تازه کارها و حرفه ای ها

آش ناردونه یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با طعمی دلپذیر و مقوی، در مناسبت های مختلف به ویژه در فصول سرد سال، مورد استقبال قرار می گیرد. در این مقاله طرز تهیه آش ناردونه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه آش ناردونه برای تازه کارها و حرفه ای ها

آش ناردونه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در اکثر مناطق کشور با دستورهای متنوعی پخته می‌شود. این آش که به ویژه در شمال ایران محبوب است، طعمی منحصر به فرد از ترکیب حبوبات، سبزی ها و آب انار دارد. از این رو، اگر از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه این آش خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه طرز تهیه آش ناردونه همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه آش خوش طعم ناردونه

این غذا به دلیل رنگ جذاب و طعم ترش و شیرین، به ویژه در شب یلدا طرفداران زیادی دارد. اگر به غذاهایی با طعم انار علاقه دارید، این آش می تواند یکی از گزینه های خوشمزه برای شما باشد که مانند آش گوشت بوشهری و آش سیب زمینی به راحتی تهیه می شود. در ادامه مطلب نحوه تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

نحوه تهیه آش ناردونه

مواد لازم

  •  آب انار طبیعی : دو لیوان
  •  لپه : نصف لیوان
  •  برنج نیم دانه : نصف لیوان
  •  پیاز بزرگ : دو عدد
  • سبزی آش ( تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ) : پانصد گرم
  •  گوشت چرخ کرده : دویست گرم
  •  زردچوبه : یک قاشق چایخوری
  •  گلپر : یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  •  رب انار (اختیاری) : یک قاشق غذاخوری
  •  روغن برای سرخ کردن : یک دوم
  • انار دانه شده برای تزئین
  • نعناع داغ برای تزئین

طرز تهیه

ابتدا لپه را برای چند ساعت در آب بخیسانید تا زودتر بپزد سپس برنج نیم دانه را هم به مدت سی دقیقه در آب سرد خیس کنید و پیازها را رنده کرده و آب آن ها را جدا کنید.

در این مرحله پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر مخلوط کرده و خوب ورز دهید. این مخلوط را به مدت سی دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها به هم بخورد.

حالا پیاز های باقی مانده را به صورت نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس، لپه را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد مقداری آب به قابلمه اضافه کنید تا لپه ها شروع به پختن کنند.

حالا پس از پانزده دقیقه، برنج را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا با لپه ها بپزد. در این مرحله، میزان آب را طوری تنظیم کنید که حبوبات و برنج به طور کامل پخته و نرم شوند.

در مرحله بعدی در این فاصله، از مایه گوشت، کوفته های کوچک به اندازه گردو درست کنید. این کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

در این مرحله زمانی که برنج و لپه به خوبی پختند، سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا سبزی ها پخته شوند. سپس گلپر را به آش اضافه کنید.

حالا پس از پخته شدن سبزی ها، آب انار را به آش اضافه کنید. در این مرحله، می توانید اگر می خواهید آش کمی شیرین تر شود، رب انار را نیز اضافه کنید.

در مرحله پایانی نمک آش را تنظیم کرده و اجازه دهید آش به مدت سی دقیقه دیگر با درب نیمه باز بپزد تا غلیظ و جا افتاده شود و پس از این که آش به غلظت دلخواه رسید، کوفته های سرخ شده را به آش اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بپزند تا طعم ها خوب با هم ترکیب شوند و آش را در ظرف مورد نظر بریزید. برای تزیین، روی آش را با نعناع داغ و انار دانه شده بپوشانید. نوش جان.

آموزش تهیه آش ناردونه

نکات تکمیلی

1. اگر می خواهید آش طعم عمیق تری داشته باشد، می توانید از عصاره گوشت به جای آب استفاده کنید.

2. به جای رب انار، در صورت تمایل می توانید از چند دانه انار درون آش استفاده کنید تا طعم ترش و شیرین طبیعی تری داشته باشید.

3. برای حفظ رنگ سبزی ها، پس از افزودن سبزی ها، درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.

4. در صورت تمایل می توانید گوشت قلقلی را حذف کرده و آش را فقط با حبوبات و سبزی ها تهیه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان