ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری خانگی به سبک حرفه ای

شیرینی سپه سالاری یکی از انواع شیرینی های پرطرفدار ایرانی است که معمولاً در میهمانی ها و مجالس به عنوان پذیرایی سرو می شود. در این مقاله طرز تهیه شیرینی سپه سالاری را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری خانگی به سبک حرفه ای

این شیرینی خوشمزه و لطیف در اشکال مختلفی تهیه می شود و در شکل سنتی خود بیشتر شبیه به کلوچه است. امروزه برای زیبایی بیشتر، گاهی اوقات بر روی این شیرینی ها طرح هایی از مهرهای مخصوص زده می شود که ظاهر آن ها را شیک تر و جذاب تر می کند. و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این غذای شیرینی خوشمزه دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه شیرینی سپه سالاری همراه ما باشید.

آموزش تهیه شیرینی سپه سالاری

آموزش طرز تهیه شیرینی خوشمزه سپه سالاری

این شیرینی دارای بافتی سبک و نرم است و تهیه آن بسیار ساده است و با مواد مختلف و با روش های مختلف نیز می توانید آن را تهیه کنید و مانند شیرینی بادام زمینی و شیرینی کاک کرمانشاهی جزو محبوب ترین ها است. در ادامه مطلب طرز تهیه شیرینی سپه سالاری را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم :

  • آرد قنادی: سیصد و پنجاه گرم
  • پودر قند: صد و ده گرم
  • کره:  صد و هشتاد گرم
  • پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ: سه عدد
  • ماست: شصت گرم
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شیرینی:

ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا نرم شود. سپس آن را به همراه پودر قند به مدت چند دقیقه با همزن خوب یزنیذ تا سبک و پوک شود. بعد پودر زنجبیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

در این مرحله، زرده های تخم مرغ را بیفزایید و کمی هم زده تا مواد یکدست شوند. سپس ماست را به مخلوط اضافه کرده و به مدت سی ثانیه هم زده. حالا آرد را الک کرده و آن را در سه مرحله به مواد اضافه کنید.

حالا که مواد مخلوط شدند، همزن را کنار گذاشته و با استفاده از لیسک، مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده تا خمیر یکدست شود.

در مرحله بعدی خمیر را با نوک انگشتان کمی ورز داده تا لطیف و یکدست شود. پس از این کار، روی کاسه خمیر را سلفون کشیده و اجازه دهید به مدت سی دقیقه در یخچال استراحت کند.

حالا پس از استراحت خمیر، آن را از یخچال خارج کرده و یک سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و فر را روی صد و هشتاد درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود. حالا نوبت به شکل دادن به شیرینی ها می رسد.

حالا از خمیر، گلوله هایی به اندازه یک گردو برداشته و به دقت گرد کرده. اگر مهر چوبی داشته باشید، می توانید کمی آرد داخل مهر بزنید و سپس خمیر را داخل مهر قرار داده و طرح دلخواه را روی آن بزنید.

در مرحله بعدی اگر مهر نداشتید، می توانید خمیر را به شکل گرد ساده داخل سینی فر بچینید و با دست کمی فشار داده تا کمی تخت شود. سپس روی هر شیرینی را با زعفران رومال کرده و در صورت تمایل کمی کنجد هم روی آن ها بپاشید.

نحوه تهیه شیرینی سپه سالاری

در مرحله پایانی سینی را به مدت سی دقیقه در فر گذاشته تا شیرینی ها پخته و رنگ آن ها طلایی شود. وقتی که زیر شیرینی ها طلایی و سفت شدند، یعنی آماده هستند. حالا شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان