ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان کره ای اصل؛ نرم و خوش عطر

نان کره ای، یکی از نان های محبوب ایرانی است که به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه نان کره ای را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه نان کره ای اصل؛ نرم و خوش عطر

نان کره ای به دلیل بافت نرم و لایه لایه و طعم غنی کره در بسیاری از خانه ها مصرف می شود. این نان، مخصوصاً برای صبحانه یا عصرانه مناسب است و اغلب به روش های خانگی و سنتی پخته می شود. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این نان خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه نان کره ای همراه ما باشید.

طرز تهیه نان کره ای با طعم بی نظیر

نان کره ای جزو نان های خوشمزه و محبوب است که مانند نان پیشی و  نان پسته ای با یک سری مواد ساده به راحتی تهیه می شود. در ادامه مطلب دستور تهیه این نان خوش طعم را به شما آموزش می دهیم.

آموزش تهیه نان کره ای

مواد لازم برای خمیر

  • آرد قنادی:  دو پیمانه
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • خمیر مایه: یک قاشق مرباخوری
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • شیر ولرم: نیم لیوان
  • کره: یک قاشق غذاخوری

مواد رومال :

  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • شیر: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: چند قطره
  • کنجد یا شکر: به مقدار دلخواه
  • کره: یک قاشق غذاخوری

روش پخت :

 به منطور نهیه این نان خوشمزه، ابتدا خمیر مایه را با نیمی از شیر ولرم و نصف شکر مخلوط کرده و به مدت دو تا سه دقیقه بگذارید تا فعال شود. در همین زمان، آرد، نمک و باقی شکر را با هم ترکیب کرده و در یک کاسه بزرگ الک کنید.

حالا سفیده تخم مرغ و وانیل را با هم خوب هم بزنید. پس از آن، مخلوط خمیر مایه و شیر را به ترکیب سفیده تخم مرغ اضافه کنید.

حالا آرد را به تدریج به مواد مایع اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. به یاد داشته باشید که مقدار شیر ممکن است بستگی به نوع آرد تغییر کند، پس اگر خمیر سفت بود، می توانید کمی بیشتر شیر اضافه کنید. خمیر باید در ابتدا کمی سفت باشد.

حالا کره نرم را اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. پس از ده دقیقه ورز دادن، خمیر باید نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد.

در مرحله بعدی پس از آماده شدن خمیر، آن را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را بپوشانید. سپس در یک مکان گرم به مدت یک ساعت بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. برای این کار، می توانید از یک حوله گرم یا پتو استفاده کنید.

حالا پس از تخمیر خمیر، آن را به سه بخش تقسیم کنید. هر بخش را به شکل دلخواه مستطیل یا گرد باز کنید. سپس نان ها را داخل سینی فر بچینید. اگر سینی به خمیر می چسبد، کمی آرد پاشیده یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.

در این مرحله با چنگال یا انگشتان خود روی نان ها طرح بزنید و روی آن ها را بپوشانید تا دوباره به مدت نیم ساعت اجازه دهید استراحت کنند.

حالا فر را ده دقیقه قبل از پخت روشن کنید تا داغ شود. بعد از استراحت نان ها، آن ها را با مخلوط زرده تخم مرغ، شیر و وانیل رومال کنید. سپس روی نان ها کنجد یا شکر بپاشید و قطعات کوچکی از کره روی آن ها قرار دهید.

در مرحله پایانی از طرز تهیه نان کره ای، سینی را در فر با دمای صد و نود درجه سانتی گراد بگذارید. ابتدا نان ها را در دمای پایین بپزید تا زیر آن ها طلایی شود، سپس با استفاده از گرل، دمای بالا را برای رنگ دادن به سطح نان فعال کنید.

نحوه تهیه نان کره ای

نکات کلیدی:

1.حتما از خمیر مایه تازه و سالم استفاده کنید. برای اطمینان، قبل از استفاده، آن را تست کنید.

2. شیر باید ولرم باشد، نه داغ، زیرا شیر داغ می تواند باعث از بین رفتن خاصیت خمیر مایه شود.

3. در صورت استفاده از فر، بعد از اینکه نان ها از پایین طلایی شدند، المنت پایین را خاموش کرده و از گرل برای رنگ دادن به سطح نان استفاده کنید.

4. میزان شیر مورد نیاز ممکن است با توجه به نوع آرد تغییر کند. بنابراین ، در هنگام اضافه کردن شیر، آن را به تدریج اضافه کنید تا به قوام مناسب برسید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان