این دستور پخت ساده و سریع ذرت 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشد و برای طعم دار کردن آن می توانید به دلخواه هر موادی که دوست دارید استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- ذرت
- فویل
- کره
- نمک
- فلفل
- مواد روی ذرت به دلخواه: آب لیمو، پنیر پارمزان، سس مایونز و…
مرحله اول
ابتدا فر را روی 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
فویل ها را در اندازه های مورد نیاز برش دهید.
مرحله دوم
ابتدا به همه بلال ها نمک و فلفل بزنید و روی هر کدام کمی کره قرار دهید.
مرحله سوم
فویل را دور بلال بپیچید و سر و ته آن را محکم ببندید. سپس آن ها را داخل سینی فر گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله بلال ها را از فر بیرون بیاورید و با دقت فویل ها را باز کنید. هنگام باز کردن فویل مراقب باشید بخار داخل آن دست تان را نسوزاند.
در نهایت روی آن ها آب لیمو، سس یا پنیر بزنید و میل کنید. البته بدون اضافه کردن این مواد هم خوشمزه است چون کره و نمک و فلفل به اندازه کافی به آن ها طعم داده است.