خوشمزه روز: برنج و کاری با گنبد پنیری [تماشا کنید]

این غذا با مخلوط گوشت چرخ کرده که مملو از انواع ادویه هاست تهیه شده و با سس پنیر سرو می شود. پیشنهاد می کنیم حتما آن را یک بار در خانه امتحان کنید.

خوشمزه روز: برنج و کاری با گنبد پنیری [تماشا کنید]

این غذا با مخلوط گوشت چرخ کرده که مملو از انواع ادویه هاست تهیه شده و با سس پنیر سرو می شود. پیشنهاد می کنیم حتما آن را یک بار در خانه امتحان کنید.

مواد لازم

  • 200 گرم برنج پخته شده
  • شیر
  • 200 گرم پنیر رنده شده

برای کاری:

  • 20 گرم کره
  • 100 گرم گوشت چرخ کرده
  • 50 گرم پیاز خرد شده
  • 50 گرم هویج خرد شده
  • 150 گرم پوره گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاری
  • 1 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 1 قاشق چایخوری پودر گرام ماسالا
  • نمک
  • فلفل سیاه

برای تاپینگ:

  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • جعفری خرد شده

طرز تهیه

  1. شیر و پنیر را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
  2. درون تابه، کره را ریخته پس از آب شدن، گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، هویج و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی که آب مواد تبخیر شوند آن ها را تفت دهید.
  3. همه مواد کاری را افزوده و تا زمانی که گوشت رنگش عوض شود، آن ها را روی حرارت هم بزنید.
  4. برنج را درون بشقاب بریزید. روی آن مخلوط کاری را قرار دهید.
  5. سپس پنیر آب شده و در آخر، زرده تخم مرغ را بگذارید.
  6. این غذا را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان