تمایل شدید به مصرف شکلات، شیرینی و نوشیدنی های قندی در دوره بارداری دارای عوارض ناخواسته ای نظیر بروز آسم و آلرژی در کودک است.
به گزارش به نقل از مهر، محققان با مطالعه بیش از 9000 جفت مادر و فرزند در بریتانیا دریافتند کودکان متولدشده از 20 درصد مادران با بالاترین میزان مصرف قند در دوره بارداری 38 درصد بیشتر در معرض ابتلا به آلرژی تا سن 7 سالگی و 73 درصد بیشتر مبتلا به دو یا چند آلرژی بودند.
کودکان در سن 7 سالگی از لحاظ آلرژی های شایع نظیر گرد و غبار، گربه و چمن مورد ارزیابی قرار گرفتند.
محققان دریافتند در مقایسه با کودکان متولدشده از زنان در گروه کمترین مصرف مواد قندی، این کودکان دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به آسم آلرژیک بودند.
سیف شاهین، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه کوئین مری، در این باره می گوید: «ما نمی توانیم بگوییم که قطعا مصرف بالای قند توسط مادران در دوره بارداری موجب ایجاد آلرژی و آسم آلرژیک در نوزادشان می شود.»
محققان تاکید دارند برای تایید این رابطه نیاز به مطالعات بیشتری است.