ماهان شبکه ایرانیان

آیا حس بویایی شما در مورد غذای در یخچال مانده درست کار می‌کند؟

حتما برای شما هم پیش آمده که به محض رسیدن به منزل و احساس گرسنگی با باز کردن در یخچال با ظرفی از غذای چند روز ‏پیش مواجه شده باشید

آیا حس بویایی شما در مورد غذای در یخچال مانده درست کار می‌کند؟

حتما برای شما هم پیش آمده که به محض رسیدن به منزل و احساس گرسنگی با باز کردن در یخچال با ظرفی از غذای چند روز ‏پیش مواجه شده باشید. اگر به خاطر نیاورید که آن غذا چه مدت در یخچال مانده و ظاهر خوبی داشته باشد، حس بویایی شما به ‏کمکتان می‌آید! ‏

به گزارش به نقل از سلامانه، اگر بوی غذا تغییر کرده باشد آن را روانه سطل زباله می‌کنید در غیراینصورت به فکر گرم ‏کردن و خوردن آن می‌افتید، اما آیا روش قابل اعتماد است؟


Lydia Buchtmann‏ از اعضای انجمن سلامت تغذیه، این استراتژی را رد می‌کند! چرا که غذای در یخچال مانده شما ممکن ‏است بو و ظاهر طبیعی داشته باشد اما در واقع حاوی باکتری‌های مسموم کننده باشد.‏


هنگامی یک غذا شروع به فاسد شدن می‌کند که باکتری‌های فاسد کننده غذا شروع به فعالیت می‌کنند و در پی فعالیت آن‌ها بو، ‏رنگ و بافت غذا شروع به تغییر می‌کند. اما جالب است بدانید باکتری‌های مسموم کننده متفاوت از باکتر‌ی‌های فاسد کننده ‏می‌باشند. رشد باکتری‌های مسموم کننده در غذا می‌توانند شما را به دل درد شدید، اسهال و تهوع مبتلا کنند.‏


تا چه مدت غذای خود را در یخچال نگه داریم؟


در صورتی‌که در شرایط نگه‌داری مناسب، دمای 5 درجه سانتیگراد، غذای خود را در یخچال بگذارید بایستی آن را ظرف دو یا ‏سه روز مصرف کنید. هر چند به نظر شما می‌رسد که بعضی از غذاها احتمال بیشتری برای فاسد شدن دارند اما جالب است بدانید ‏حتی برنج یا پاستای پخته را نیز نباید بیشتر از سه روز در یخچال نگه دارید. اگر بعد از پختن غذا آن را برای مدت زمانی در ‏دمای محیط قرار دهید احتمال فاسد شدن آن حتی بیشتر نیز می‌شود، بهتر است ظرف یک ساعت غذای تازه پخته شده خود را که ‏از بخار افتاده در یخچال قرار دهید. در نظر داشته باشید باکتری‌های غذا در یخچال هم رشد می‌کنند فقط کندتر! پس فکر خوردن ‏غذای مانده بیشتر از دو یا سه روز را از سر خود بیرون کنید. ‏

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان