ماهان شبکه ایرانیان

خواص گردو

گردو به علت داشتن مس به جذب آهن در بدن کمک می کند و برای درمان بیماری های ریوی مؤثر است.به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، گردو خون ساز و تصفیه کننده خون است و می توان از آن در درمان بیماری های ریوی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا استفاده کرد

خواص گردو
گردو به علت داشتن مس به جذب آهن در بدن کمک می کند و برای درمان بیماری های ریوی مؤثر است.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، گردو خون ساز و تصفیه کننده خون است و می توان از آن در درمان بیماری های ریوی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا استفاده کرد.
مربای گردو و عسل، برای افراد لاغر بسیار مفید است و آپاندیس را تقویت می کند. چنانچه گردو با انجیر و موز خورده شود، مقوی حواس و مغز است.
دم کرده برگ درخت گردو، برای درمان ورم مفاصل، بیماری سل، سردرد، سرمازدگی و بیماری های پوستی مفید است. گردوی تازه به رنگ سفید با پوست زرد روشن است. مغز گردو را در ظرف سربسته و داخل فریزر نگه داری کنید تا کهنه نشود.
مغز گردو لطیف است و در طولانی مدت کهنه شده و رنگ آن زرد، یا قهوه ای و طعمش تند می گردد و ایجاد مسمومیت می کند.
گردو با داشتن مواد مغذی زیاد، غذای بسیار خوبی است، ولی نباید در خوردن آن زیاده روی کرد، زیرا باعث ورم لوزه و زخم دهان می شود. (1)

پی نوشت:

1. روزنامه جمهوری اسلامی، 1386/7/26.

منبع:مجله نامه ی جامعه
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان