
خانم جوی باور متخصص تغذیه و نویسنده 4 کتاب در حوزه رژیمهای غذایی و سلامتی است. جدیدترین کتاب او، از خوراکیهای آشغال تا خوراکیهای لذتبخش، کتاب آشپزی مدرنی است که بسیاری از غذاهای آماده و مضری که روزانه میخورید را به میان وعده و یا وعدههای غذایی خوشمزه و پر فایده تبدیل میکند، مثل همین خوراکیهای دارچینی یا نانهای دارچینی کم کالری.خانم جوی میگوید: "من با تکیه بر 2 ماده غذایی اسرار آمیز توانستم که این غذای مورد علاقه شما را درست کنم و این 2 ماده غذایی، کدو حلوایی و ماست بدون چربیاند. من به شخصه تضمین میکنم که این غذا به زودی به یکی از غذاهای مورد علاقه شما تبدیل میشود."
مواد لازم، برای پخت نان:
آرد گندم خالص یک دوم فنجان
آرد چند منظوره یک دوم فنجان
جوش شیرین سه چهارم قاشق چای خوری
نمک یک سوم قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ 3 عدد
پوره کدو حلوایی سه چهارم فنجان
ماست ساده بدون چربی سه چهارم فنجان
شکر قهوه ای 2 قاشق غذا خوری
اسانس وانیل 2 قاشق چای خوری
برای تزیین
پنیر خامهای کم چرب با دمای متعادل 115 گرم
شیره درخت افرا یک چهارم فنجان
گردوی پی کان بو داده و خرد شده یک چهارم فنجان (به دلخواه)
دارچین (به دلخواه)

دستور پخت نان:
1. هر دو نوع آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را در ظرف بزرگی ریخته، مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2. در ظرف بزرگ دیگری، سفیدههای تخم مرغ را تا جایی که کاملا باهم قاطی شوند، هم بزنید. سپس پوره کدو حلوایی، ماست، شکر قهوهای و وانیل را اضافه کرده و آنقدر مخلوطشان کنید که کاملا با هم ترکیب شوند.
3. مواد ظرف حاوی مایعات را به آرامی روی ظرف محتوای مواد خشک بریزید و هم بزنید تا جایی که کاملا با یکدیگر ترکیب شده و نرم شوند. اگر زمان کافی داشتید اجازه دهید که خمیر به دست آمده به مدت 10 دقیقه جا بیفتد.
4. ماهیتابهای که فکر میکنید از لحاظ اندازه مناسب پخت این غذاست را از کابینت آشپزخانه بردارید و تمام سطح آن را با روغن مخصوص پخت غذا چرب کنید و آن را روی حرارت متعادل بگذارید. هنگامی که ماهیتابه به اندازه کافی گرم شد، به اندازه 1 قاشق غذا خوری از خمیر برداشته و به شکل یک پن کیک در ماهیتابه بریزید، تقریبا 24 عدد پن کیک درست کنید (خمیر شما نازک است، پس برای دایرهای شکل کردن آن از پشت قاشق استفاده کنید). بعد از 2 الی 3 دقیقه وقتی که زیر پن کیکها به رنگ قهوهای طلایی شد و خمیر شروع به حباب زدن کرد، آنها را برگردانید و با پشت یک کفگیر، پن کیکها را فشار دهید تا پهن شوند (این کار باعث مغز پخت شدن پن کیکها میشود). 2 الی 3 دقیقه دیگر هم صبر کنید تا پشت پن کیکها هم به رنگ قهوهای طلایی شود. دوباره سطح ماهیتابه را به صورت چرخشی با روغن چرب کنید تا پن کیکها به ماهیتابه نچسبند.
برای تزیین:
در یک غذا ساز کوچک، پنیر خامهای و شیره درخت افرا را باهم مخلوط کنید تا زمانی که کاملا نرم شوند.
برای صرف غذا:
1 قاشق چای خوری از مواد تزیینی روی یک پن کیک بریزید، سپس یک پن کیک دیگر را روی آن قرار دهید، این کار را 3 بار دیگر تکرار کنید تا یک حجم 3 طبقه درست شود. دوباره روی پن کیک بالایی را با مواد تزیینی بپوشانید و اگر دوست داشتید با دارچین و گردوی، آن را تزیین کنید.
از خوردن این غذا لذت ببرید.