ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت کیک توت فرنگی

پختن کیک توت فرنگی به روشی ساده و آسان و البته لذت بخش

دستور پخت کیک توت فرنگی

مواد لازم برای کیک

- آرد کیک، 3 فنجان (370 گرم)

- بیکینگ پودر (1 قاشق چایخوری)

- نمک (نیم قاشق چایخوری)

- کره (1 فنجان، 230 گرم)

- شکر دانه ای (4/3 فنجان، 390 گرم)

- تخم مرغ (3 عدد)

- زرده تخم مرغ (2 عدد)

- شیر (4/1 فنجان)

- عصاره وانیل (2 قاشق چایخوری)

برای خامه

- خامه سفت (3 فنجان)

- شکر پودرشده (1 فنجان، 125 گرم)

- پنیر خامه ای (230 گرم)

- عصاره وانیل (2/1 قاشق چایخوری)

- توت فرنگی (230 گرم)

دستور پخت: 

1.اجاق را تا 350 درجه گرم کنید. ظرف کیک را کره بمالید و آرام روی آن آرد بپاشید.

2.آرد کیک را در یک ظرف بریزید و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و 20 ثانیه هم بزنید.

3.کره و شکر را با هم بزنید تا زمانی که رنگ آن عوض شده و پرزمانند شود. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را به ترتیب اضافه کنید. در هنگام اضافه کردن آخرین زرده، وانیل را هم بزنید.

4.یک سوم آرد را با نصف شیر به آنها اضافه کنید و آن را با سرعت پایین میکس کنید. این کار را تکرار کنید تا زمانی که آرد و شیر تمام شود. مواد را با هم مخلوط کنید.

5.مواد را در اجاق به مدت 25 تا 40 دقیقه بگذارید. پخته شدن کیک زمانی مشخص می شود که یک خلال دندان به داخل کیک فرو کنید و وقتی آن ار بیرون می آورید چیزی به آن نچسبیده باشد.

6.برای روی کیک، خامه سفت را تا حدی بزنید و میکس کنید که نرم شود. سپس 3/1 فنجان شکر پودرشده را اضافه کنید و دوباره بزنید. آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.

7.پنیر خامهای را به ظرف اضافه کنید و با 3/2 باقیمانده شکر و وانیل میکس کنید.

8.توت فرنگیها را اضافه کنید و تا زمانی میکس کنید که رنگ ماده روی کیک یکدست شود.روی کیک سردشده را با این خامه تزیین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان