ماهان شبکه ایرانیان

معاون دادستان کل کشور خبر داد

همکاری داوطلبانه ۱۸هزار نفر برای رصد سایت‌های متخلف

خرم آبادی از راه اندازی بسیج در فضای مجازی خبر داد و گفت: حدود ۱۸هزار نفر به صورت داوطلبانه گزارش رصد سایت های متخلف را به دادستانی کل گزارش می کنند.

همکاری داوطلبانه 18هزار نفر برای رصد سایت‌های متخلفبه گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان؛ به نقل از وابط عمومی دادستانی کل کشور عبدالصمد خرم آبادی معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی با اشاره به راه اندازی بسیج در فضای سایبر اظهار کرد: حدود 18هزار نفر به صورت داوطلبانه فضای مجازی را رصد می کنند و مواردی که شاهد ارتکاب تخلف از سوی سایت ها و شبکه های اجتماعی باشند به دادستانی کل کشور گزارش می‎کنند.

وی افزود: یکی از منابع اصلی برخورد کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با سایت های متخلف همین گزارش های داوطلبانه مردمی است.

معاون دادستان کل کشور در رابطه با نحوه همکاری با این نوع بسیج در فضای مجازی خاطر نشان کرد: افراد می توانند با مراجعه به سایت internet.ir و دسترسی به قسمت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گزارشات خود را ارسال کرده و اعلام همکاری داوطلبانه کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان