ماهان شبکه ایرانیان

کرپ توت‌فرنگی بدون فر

کرپ توت‌فرنگی بدون فر

کرپ توت‌فرنگی بدون فر

مواد لازم

تخم مرغ (2 عدد)

نمک (8/1 قاشق چای‌خوری)

شکر (15 گرم)

عصاره وانیل (4/1 قاشق چای‌خوری)

آرد (100 گرم)

شیر (150 میلی‌لیتر)

خامه‌زده‌شده (100 میلی‌لیتر)

کره (20 گرم)

 

دستور پخت

1. تخم مرغ‌ها را در ظرف بریزید و آنها را آرام با هم‌زن دستی بزنید. نمک، شکر و عصاره وانیل را اضافه کرده و کاملا میکس کنید.

2. آرد را از الک عبور داده و آرام با هم‌زن دستی مخلوط را هم بزنید.

 

3. شیر، خامه زده‌شده و کره را اضافه کنید و کاملا بزنید.

4. خمیر به‌دست‌آمده را آرام پخش کنید و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا زمانی که زرد شود.

5. یک لایه نازک خامه روی کرپ پخته‌شده بریزید.

6. توت فرنگی‌های برش‌داده‌شده را روی آن قرار دهید و مراحل را تکرار کنید و کیک را کامل کنید.

 

مقالات مرتبط

طرز تهیه سوپ اسفناج

spinach-soup

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی