
مواد لازم
تخم مرغ (2 عدد)
نمک (8/1 قاشق چایخوری)
شکر (15 گرم)
عصاره وانیل (4/1 قاشق چایخوری)
آرد (100 گرم)
شیر (150 میلیلیتر)
خامهزدهشده (100 میلیلیتر)
کره (20 گرم)
دستور پخت
1. تخم مرغها را در ظرف بریزید و آنها را آرام با همزن دستی بزنید. نمک، شکر و عصاره وانیل را اضافه کرده و کاملا میکس کنید.

2. آرد را از الک عبور داده و آرام با همزن دستی مخلوط را هم بزنید.
3. شیر، خامه زدهشده و کره را اضافه کنید و کاملا بزنید.

4. خمیر بهدستآمده را آرام پخش کنید و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا زمانی که زرد شود.

5. یک لایه نازک خامه روی کرپ پختهشده بریزید.

6. توت فرنگیهای برشدادهشده را روی آن قرار دهید و مراحل را تکرار کنید و کیک را کامل کنید.
