مرحله اصلی در پخت پیتزا در خانه، تهیه خمیر آن است. اگر بتوانید یک خمیر خوب و با کیفیت درست کنید، می توانید مطمئن باشید که پیتزای خوشمزه ای در انتها در اختیار خواهید داشت. با توجه به این مساله، در ادامه روش تهیه پیتزای خانگی را آموزش داده ایم که می توانید با تاپینگ (موادی که روی پیتزا ریخته می شوند) دلخواه خودتان درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم
- 1 پیمانه آب گرم
- 2 قاشق چایخوری شکر
- 1 بسته خمیر مایه
- 2٫5 پیمانه آرد نان
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 شیشه سس مارینارا (گوجه فرنگی)
- پنیر موزارلا
- تاپینگ (به دلخواه)
طرز تهیه
- فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- در یک کاسه بزرگ، یک پیمانه آب گرم، 2 قاشق چایخوری شکر، 1 بسته خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را هم بزنید و سپس به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ترش درست شود.
- 2٫5 پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را افزوده و با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را تا زمانی ورز دهید که کاملا یکدست شوند.
- سپس به چانه های کوچک تقسیم کنید.
- خمیرها را پهن کرده و روی آن ها هر تاپینگی که دوست دارید اضافه کنید.
- مینی پیتزاها رابه مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.