گرایش به مصرف داروهای گیاهی این روزها به قدری زیاد شده که برای راحت ترشدن نحوه مصرف این داروها، دمنوش های گیاهی استفاده می شود.
دم نوش های مختلف خواص متفاوت دارند و برای هر کدام از اختلالاتی که در بدنتان حس می کنید می توانید از خواص آن ها بهره ببرید.در سری مقالات دم نوش های گیاهی به معرفی انواعی از این دم نوش ها می پردازیم به کارتان خواهند آمد:
نصف قاشق مرباخوری پودر یا به اندازه یک بند انگشت کامل از زنجبیل تازه را خرد کرده و با دو لیوان آب جوشانده و میل کنید تا یک روز پر از انرژی داشته باشید. اگر طعم این دمنوش برایتان تند و غیرقابل تحمل است، چند قطره آب لیمو و مقداری عسل به آن اضافه کنید. این دمنوش باعث نشاط بسیار میشود؛ بهخصوص اگر آن را صبح میل کنید فرد روزی بسیار پرانرژی و پرتلاش خواهد داشت. همچنین این دمنوش بهبوددهنده دردهای مفاصل و نفخ معده است، اما میتواند برای مبتلایان به زخم یا درد معده بسیار خطرناک باشد و سوزش معده یا سوزش زخم معده را افزایش میدهد.
زنجبیل در افرادی که سردردهای ضرباندار دارند، باعث تشدید سردرد میشود و به همین دلیل باید با احتیاط مصرف شود، اما افرادی که ضعف هضم دارند و بعد از خوردن دو، سه قاشق غذا احساس پری و سیری میکنند، میتوانند برای تقویت هضم از این دمنوش استفاده کنند اما نوشیدن بیش از یک لیوان از این دمنوش به هیچوجه توصیه نمیشود.