مواد لازم:
( آب + نمک + انواع میوه ها )
طرز تهیه:
میوه ها را تمیز کنید (پوست- هسته و دم میوه ها را بگیرید )سپس میو ه ها را درون قابلمه بریزید و تا نصف قابلمه آب بریزید و با حرارت ملایم میوه ها را بپزید تا نرم شوند.پس از اینکه میوه ها پخته شدن و آب قابلمه تمام شد— قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید میو ه های پخته خنک شوند.
پس از اینکه میوه ها خنک شدند به مقدار لازم نمک بزنید و سپس میوه ها را درون آبکشی با توری های نازک بریزید و با قاشق میو ه ها را صاف کنید-- پس از صاف کردن میوه ها مایعی غلیظ خواهید داشت.کف سینی را چرب کنید یا نایلون پهن کنید-- سپس این مایه را کف سینی بریزید و به قطر نیم یا یک سانتی متر پخش کنید-سپس سینی را در آفتاب یا روی شوفاژ قرار دهید تا گرما باعث خشک شدن مواد شود.
(بسته به نوع حرارت از 1-2 روز زمان برای خشک شدن لواشک زمان لازم است)پس از اینکه لواشک آماده شد به اندازه های دلخواه برش بزنید.
نکته ها: غلظت مایع لواشک باید مناسب باشد( نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ = بلکه غلظتی مانند ماست داشته باشد)
نوش جان