تهیه گوشت قلقلی با پنیر فراوان

در این مطلب روش تهیه نوعی میت بال مکزیکی را برایتان آموزش داده ایم که با چیپس ذرت و پنیر فراوان تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. پیشنهاد می کنیم حتما آن را یک بار در خانه درست کرده و میل کنید.

وب سایت روزیاتو: در این مطلب روش تهیه نوعی میت بال مکزیکی را برایتان آموزش داده ایم که با چیپس ذرت و پنیر فراوان تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. پیشنهاد می کنیم حتما آن را یک بار در خانه درست کرده و میل کنید.

مواد لازم:

  •     450 گرم گوشت چرخ کرده
  •     یک سوم پیمانه پیاز خرد شده
  •     یک چهارم پیمانه گشنیز خرد شده
  •     2 قاشق غذاخوری ادویه تاکو
  •     1 عدد تخم مرغ
  •     نصف پیمانه چیپس تورتیلا
  •     200 گرم پنیر (جَک چیز)
  •     روغن گیاهی

برای تزئین:

  •     سالسا
  •     گشنیز
  •     خامه ترش
 
گوشت قلقلی با پنیر فراوان

طرز تهیه:

1-در یک کاسه، همه مواد به غیر از پنیر و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

2-به اندازه یک گردو از مخلوط برداشته در دست قلقلی کنید. سپس، در کف دست سطح آن را صاف نمایید. یک مکعب از پنیر را در میان آن قرار داده و دوباره در دست گرد کنید تا پنیر در میانه آن پنهان شود.

3-  همین کار را با همه مواد تکرار کرده و پس از آماده شدن میت بال ها، روغن را درون یک قابلمه متوسط و روی حرارت زیاد، داغ کنید.

4-میت بال ها را پس از داغ شدن روغن، درون آن بریزید تا کاملا طلایی شوند.

5- پس از پختن و سرخ شدن، آن ها را از تابه خارج کرده و با سالسا، گشنیز و خامه ترش تزئین کرده و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان