حال و هوای رمضان با غذاهای مخصوص این روزها متفاوت از دیگر ماه های سال است.
غذاهایی نظیر سوپ جو، سوپ شیر، آش شلهقلمکار، آش رشته و حلیم در ماه رمضان طرفدارهای زیادی پیدا می کنند مخصوصا اگر ماه رمضان در فصل های سرد باشد.
اما اگر ماه رمضان مثل این سال ها در فصل های گرم باشد به این لیست می توانید نان و پنیر و سبزی یا نان و پنیر و هندوانه را اضافه کرد.
نان که عضو همیشگی سفره های ایرانی هاست در افطار هم روزه داران را تنها نمی گذارد برای همین است که از ساعتی پیش از افطار صف های نانوایی ها بسیار شلوغ است.