در ادامه معرفی بهترین خوراکی ها و غذا ها برای ماه مبارک رمضان به اسفناج می رسیم. اسفناج دارای خواص دارویی فراوان است . استفاده از این گیاه در رفع تشنگی موثر بوده و سرشار از اهن و ویتامین های A,B3,C می باشد . اسفناج کلسترول خون را پایین اورده و تقویت کننده اعصاب است .
اسفناج برای لاغر شدن و کاهش وزن نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
بنیتا به شما دو غذای خوب اسفناجی پیشنهاد می کند:
1-کوکوی اسفناج
اسفناج تازه خرد شده 500 گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
اسفناح های خرد شده را در ظرف ریخته و و تخم مرغ ها را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم . پیاز و سیر را هم کاملا رنده کرده و اضافه می کنیم .در نهایت هم ادویه و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم . با استفاده از مقدار کمی روغن مایع مایه کوکو را سرخ کرده و بعد طرف دیگر را در ظرف سرخ می کنیم .
2-املت اسفناج
اسفناج تازه 300 گرم
قارچ 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد درشت
پیاز کوچک 1 عدد
نمک و فلفل و ادویه به مفدار لازم
اسفناج ها رو درشت خرد کرده و آب پز می کنیم . وقتی کاملا پخت از ظرف خارج کرده تا خنک شود . سپس پیازها را تفت داده نمک و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در ادامه اسفناح هارو اضافه کرده تا انها هم تفت داده شوند . می توان قارچ هارا در این مرحله اضافه کرد و یا میتوان قارچ هارا جداگانه تفت داد و سپس به مابقی مواد اضافه کرد .وقتی همه مواد باهم تفت داده شدند در اخر تخم مرغ هارا روی مواد شکسته و اندکی هم می زنیم .
نکته 1: اگر قارج ها را تفت نداده و بلافاصله به اسفناج اضافه کنیم باید اجازه دهیم اب قارج ها کاملا کشیده شود و بعد تخم مرغ ها را اضافه کنیم.
نکته 2: مقدار اسفناج بنا به ذایقه افراد قابل تغییر است.
نکته 3: تخم مرغ منبع بسیارغنی پروتئین است . ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.