ماهان شبکه ایرانیان

یک پاستای خوشمزه و ساده بپزید: پاستای میگو

پاستای میگو

خیلی مواقع پیش می‌آید که زمان زیادی برای آشپزی ندارید و به دنبال غذایی می‌گردید که درعین آن‌که ارزش غذایی بالایی داشته باشد، خیلی سریع هم آماده شود. این درحالی است که خیلی وقت‌ها هست که غذاهای زیادی برای پختن به ذهن‌تان نمی‌رسد و از این بابت کلافه می‌شوید. از همین رو قصد داریم تا دستور پخت غذایی ساده، مقوی و خوشمزه که پختنش به کمتر از 20 دقیقه زمان دارد را به شما آموزش دهیم: 

پاستای میگو

طرز تهیه:

غذا مخصوص دو نفر

زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت:5 دقیقه

مواد لازم:

200 گرم ماکارونی

2قاشق غذاخوری روغن زیتون

4 حبه سیر خرد شده

250 گرم میگوی پوست گرفته و تمیز شده

1 پیمانه ماست یونانی

1 قاشق غذاخوری کره

نصف قاشق چای‌خوری نمک

یک چهارم قاشق چای‌خوری پودرفلفل قرمز تند

نصف قاشق غذاخوری آب‌لیمو

2 پیمانه اسفناج خرد شده

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

چند برش لیمو

متد پخت: 

یک قابلمه آب را روی گاز گذاشته تا به جوش بیاید. طبق دستور پخت روی بسته ماکارونی، آن را بپزید. بعد آن‌را آب‌کش کنید و به‌کناری بگذارید.

یک ماهی‌تابه را روی شعله گاز گذاشته و سیر را برای یک دقیقه تفت دهید و سپس میگو را اضافه کنید. به پختن ادامه دهید تا رنگ میگو تغییر کند. در ادامه، ماست یونانی را اضافه کرده و بگذارید با دمای ملایم بجوشد. سپس کره، نمک، فلفل و آب‌لیمو را بیفزایید. به محض آن‌که میگوها کاملا پخته شد، اسفناج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. همین که قیافه اسفناج تغییر کرد، زیر گاز را خاموش کرده و این مواد را به ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید. غذا حاضر است؛ آن را در بشقاب کشیده و با جعفری تزئین کنید و یک برش لیمو کنارش بگذارید و سرمیز غذا ببرید. نوش جان


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان