ماهان شبکه ایرانیان

کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه

با یک کیک شکلاتی خوشمزه در خدمت‌تون هستیم.هروقت از شکلات صحبت ‌می‌شود مکمل مغذی آن نیز خودنمایی می‌کند.فندق سرشار از انرژی و مکمل طعم خوش شکلات. فندق یکی از دانههای مغذی و پرطرفدار است که به خصوص با شکلات بسیار خوشمزه است. در این مطلب کیک شکلاتی با فندق را آموزش میدهیم.

با یک کیک شکلاتی خوشمزه در خدمت‌تون هستیم.هروقت از شکلات صحبت ‌می‌شود مکمل مغذی آن نیز خودنمایی می‌کند.فندق سرشار از انرژی و مکمل طعم خوش شکلات. فندق یکی از دانههای مغذی و پرطرفدار است که به خصوص با شکلات بسیار خوشمزه است. در این مطلب کیک شکلاتی با فندق را آموزش میدهیم.

تنها ده دقیقه برای آماده سازی کیک کافی‌است .به زمان مذکور سی دقیقه هم بابت پخت آن در نظر بگیرید. تا کمتر از یک ساعت دیگر کیک شما آماده است بفرمایید! نوش جان!!

مواد لازم جهت آماده سازی کیک برای 6 نفر

آرد سفید 2 فنجان

شکر   یک ونیم فنجان

پودر کاکائو    دوسوم فنجان

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک  نیم قاشق چایخوری

تخممرغ  2 عدد

آب دوغ 1 فنجان

روغن نباتی یا کره نیم فنجان

عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای لایه وسط کیک

پنیر ماسکارپونه 1فنجان

پودر شکر  3 فنجان

وانیل 1قاشق چایخوری

فندق بو داده و درشت خردشده  نیم فنجان

مواد لازم برای رویه کیک

کرم شکلات فندقی  400 گرم

طرز تهیه

فر را از قبل روشن می‌کنیم با حرارت 350 درجه فارنهایت و دو قالب گرد به قطر حدود 20 سانتیمتر را چرب کرده و کف آنها را کاغذ روغنی قرار میدهیم یا کمی آرد میپاشیم تا کیک نچسبد. در کاسه بزرگی آرد، شکر، کاکائو، بکینگ پودر و نمک را خیلی آرام مخلوط میکنیم.توجه داشته باشید برای پخت یک کیک خوب حتما آرد و بکینگ پودر را دوبار بار الک کنید تا گردی یک دست داشته باشیم. تخممرغها را خوب هم میزنیم تا یک دست شوند و همراه مواد مایع به مخلوط مواد خشک (آرد و بکینگ پودر) اضافه میکنیم.مدار را خوب هم میزنیم تا مایع یک دست شود. مایع کیک را به دو قسمت مساوی و داخل هر دو قالب می‌ریزیم.

قالبها را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم. برای اطمینان از پخت کیکها کافی است چنگال را داخل کیک فرو برده و اگر چیزی به آن نچسبید کیکها آماده هستند. کیکها را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه به آنها استراحت میدهیم تا خنک شود و بعد از قالب خارج میکنیم.

در این فاصله پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و وانیل را خوب هم میزنیم تا خامهای و یکدست شود و در انتها فندقهای بوداده و خرد شده را اضافه میکنیم.

وقتی کیکها خنک شدند، روی یکی از کیکها را با کرمی که با پنیر ماسکارپونه درست کردهایم میپوشانیم و کیک دوم را روی آن قرار میدهیم. روی کیک را با کرم شکلات میپوشانیم و روی آن را به دلخواه با خردههای فندق تزئین می‌کنیم.

اگر کرم شکلاتی سفت بود آن‌را روی بخار آب قرار میدهیم تا کمی نرم شود بعد کل کیک را با کرم شکلاتی بپوشانید.

همان‌طورکه وعده کردیم کیک درکمتر ازیک‌ساعت آماده شد.کافی‌است فنجان چای یا قهوه خود را پر کنید و با کیک نوش جان کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان