ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دلمه مرغ

در این مطلب طرز تهیه دلمه مرغ را برایتان آورده ایم.

وب سایت من آشپزم: در این مطلب طرز تهیه دلمه مرغ را برایتان آورده ایم.
 
مواد لازم:

  • ران مرغ 4 عدد
  • کنسرو ذرت نخود فرنگی و هویج باهم  1 پیمانه
  • روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
  • آبلیمو و(آب یک عدد لیموی تازه)  2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای خردشده 1/2 پیمانه
  • پیاز  2 عدد
  • جعفری خردشده 3-4 قاشق سوپ خوری
  • پیازچه خردشده  2 ساقه
  • پنیر پیتزا (در صورت تمایل)  2 قاشق سوپ خوری
  • ادویه نمک،فلفل،پودرسیر وآویشن  به مقدار لازم
  • لیمو تازه 1 عدد
 
دلمه مرغ
 
طرز تهیه:

1- ابتدا باید مراحل آماده‌سازی را انجام دهید؛ به این ترتیب که هر ران مرغ را بدون آنکه پوستش را بکنید بشویید و بعد از آنکه به طور کامل آب آن خارج شد با دقت تمام دو استخوان آن را بیرون آورید. یک عدد پیاز را هم پوست کنده و خرد کنید.

2-سپس در ظرف درداری دو قاشق سوپخوری روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل و پیاز خرد شده را بریزید و با دست یا قلم موی مخصوص آشپزی داخل ران‌ها را به این مخلوط آغشته کنید حالا در ظرف را بگذارید و سه تا چهار ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه‌دار شود. پیاز دیگر را هم ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

3-تابه‌ای آماده کنید و دو قاشق سو‌پخوری روغن در آن بریزید و اول پیاز خرد شده و سپس بقیه مواد خرد شده را همراه با نمک ، ادویه ،پودر سیر، آویشن و فلفل در آن کمی تفت دهید. این مواد داخل دلمه مرغ است.

4-حالا با قاشق مواد را داخل هر کدام از ران‌ها بریزید و ران‌ها را عین بقچه پیچیده و به حالت برگردان داخل تابه بچینید. در آخر مایه‌ای را که مرغ‌ها را در آن خوابانده بودید، روی مرغ‌های داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید و مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم حرارت دهید. بعد از پایان زمان پخت، دلمه مرغ را با مخلوط کنسروی تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان