ماهان شبکه ایرانیان

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

فلفل پاپریکا، نوعی فلفل دلمه ای قرمز است که از آن ادویه های خوشمزه هم تهیه میشود. در اینجا طرز تهیه دلمه فلفل پاپریکا را برایتان آورده ایم.

مجله سرآشپز - بهار اسدی: فلفل پاپریکا، نوعی فلفل دلمه ای قرمز است که از آن ادویه های خوشمزه هم تهیه میشود. در اینجا طرز تهیه دلمه فلفل پاپریکا را برایتان آورده ایم.

مواد مورد نیاز
 
  • فلفل پاپریکا بزرگ (دو نیم شده): 4 عدد
  • گوشت (چرخ شده): 300 گرم
  • سیر (خردشده): 2 حبه
  • پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • قارچ (نگینی خردشده): 100 گرم
  • گوجه فرنگی (خردشده): 2 عدد
  • جعفری (خردشده): 1 ق س
  • پنیر موتزارلا: حدود 150 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
 دلمه فلفل پاپریکا
 
روش پخت
 
1. پیاز را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار داده تا سبک و کمی طلایی رنگ شود. بعد سیر را به آن افزوده و پس از 30 ثانیه گوشت را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد قارچ و جعفری را افزوده و تفت دهید.

2. گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

3. قابلمه ای را پر از آب کرده و بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و فلفل پاپریکا (از قبل هر کدام را به دو نیم تقسیم کرده و محتویات داخل آن ها بیرون آورده شده) را داخل آن قرار دهید و چند دقیقه بگذارید تا نرم شود. بعد فلفل را از آب خارج  کرده، به صورتی که آبی داخل آن نماند.

4. فلفل ها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب شده، بچینید و داخل آن را با مخلوط گوشت پر  کنید. بعد روی آن پنیر موتزارلا بریزید تا تمام سطح فلفل را بپوشاند (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و پنیر طلایی رنگ شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان