ماهان شبکه ایرانیان

سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا

در اینجا طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.

وب سایت روزیاتو: در اینجا طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.

مواد لازم:

  •     1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     50 گرم کره
  •     1 عدد پیاز متوسط خرد شده
  •     1 عدد هویج بزرگ رنده شده
  •     1 ساقه کرفس رنده شده
  •     100 گرم ژامبون خرد شده
  •     350 گرم گوشت چرخ کرده
  •     200 میلی لیتر آب گوجه فرنگی
  •     2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  •     500 میلی لیتر آب مرغ
 
سس بلونز به سبک ایتالیایی

طرز تهیه:

1-روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.

2-گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.

3-آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.

4-در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

5-درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت 2 ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.

6-برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان