وب سایت روزیاتو: در اینجا طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.
مواد لازم:- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 50 گرم کره
- 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
- 1 عدد هویج بزرگ رنده شده
- 1 ساقه کرفس رنده شده
- 100 گرم ژامبون خرد شده
- 350 گرم گوشت چرخ کرده
- 200 میلی لیتر آب گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
- 500 میلی لیتر آب مرغ
طرز تهیه:1-روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.
2-گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.
3-آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.
4-در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.
5-درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت 2 ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.
6-برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.