شناسه : ۴۰۲۱۲۳ - شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۶
اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی
اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.
- بادمجان 2 عدد
- سس سالسا 1 پیمانه
- روغن 1/2 پیمانه
- ماکارونی رشته ای 150 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زیتون حلقه ای به مقدار لازم
- خلال چوبی به تعداد لازم
- فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
- پنیر رنده شده به مقدار لازم
مواد سس :- گوجه فرنگی 3 عدد
- سیر ساطوری شده 3 حبه
- روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
- پیاز درشت ریزخردشده 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل دلمه ای ریزخردشده 3 قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- سرکه 2 قاشق سوپ خوری
- پودر اورگانو 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-بادمجانها را نازک و طولی ورقه ورقه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید، بعد با روغن کمی تفت دهید تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا نرم شود، بعد آبکش کنید.
2-یک ورق بادمجان را روی سطحی پهن کنید. تعدادی از رشتهها را بردارید و مانند شکل تا کنید، بعد ماکارونیهای تا شده را روی بادمجان گذاشته و شروع کنید به لوله کردن بادمجان و با خلال دندان لبههای آن را محکم کنید.همه بادمجانها را به همین صورت همراه با رشتهها لوله کنید. روی لبه را کمی پنیر و تکهای فلفل دلمهای یا زیتون بگذارید.
3-در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بریزید و بادمجانها را روی آن بچینید. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت 180 درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.
4-سس سالسا: مقداری روغن مایع در تابه بریزید و پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.حالا فلفل دلمهای ساتوری شده را بیفزایید، بعد پوست گوجه را بگیرید و آن را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
5-مواد را حدود 25-20 دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.