ماهان شبکه ایرانیان

اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی

اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.

 
مواد لازم:
 
  • بادمجان  2 عدد
  • سس سالسا  1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • ماکارونی رشته ای  150 گرم
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • زیتون حلقه ای  به مقدار لازم
  • خلال چوبی  به تعداد لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
  • پنیر رنده شده به مقدار لازم

مواد سس :

  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • سیر ساطوری شده 3 حبه
  • روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون  2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز درشت ریزخردشده 1 عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی  2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای ریزخردشده  3 قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز  1 قاشق چای خوری
  • نمک  1/2 قاشق چای خوری
  • سرکه  2 قاشق سوپ خوری
  • پودر اورگانو  1/2 قاشق چای خوری
 
اسپاگتی بادمجان پیچ 

طرز تهیه:

1-بادمجان‌ها را نازک و طولی ورقه ورقه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید، بعد با روغن کمی تفت دهید تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا نرم شود، بعد آبکش کنید.

2-یک ورق بادمجان را روی سطحی پهن کنید. تعدادی از رشته‌ها را بردارید و مانند شکل تا کنید، بعد ماکارونی‌های تا شده را روی بادمجان گذاشته و شروع کنید به لوله کردن بادمجان و با خلال دندان لبه‌های آن را محکم کنید.همه بادمجان‌ها را به همین صورت همراه با رشته‌ها لوله کنید. روی لبه را کمی پنیر و تکه‌ای فلفل دلمه‌ای یا زیتون بگذارید.

3-در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بریزید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت 180 درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.

4-سس سالسا: مقداری روغن مایع در تابه بریزید و پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.حالا فلفل دلمه‌ای ساتوری شده را بیفزایید، بعد پوست گوجه را بگیرید و آن ‌را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید.

5-مواد را حدود 25-20 دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان