ماهان شبکه ایرانیان

داستان‌های خوشمزه؛ این قسمت استیک

تا به حال به این فکر کرده‌اید که هر غذا، دسر و نوشیدنی داستانی دارد؟ اصلا غذاها از کجا آمده‌اند و چه کسانی برای اولین بار آن‌ها را درست کرده‌اند؟ آنچه هر هفته شنبه می‌خوانید، داستان و تاریخچه‌ی خوراکی‌ها و غذاهای معروف جهان به همراه دستور پخت آن‌هاست.

داستان‌های خوشمزه؛ این قسمت استیک

غذا یکی از نیازهای اولیه‌ی بشر است. امروزه آشپزی به هنری گسترده تبدیل شده و روز‌ به‌ روز پیشرفت بیشتری می‌کند. سرآشپز‌ها و متخصصین این رشته، همواره به فکر خلق طعم‌های جدید و متفاوت هستند. اما با‌ این‌وجود، هنوز هم غذاهای کلاسیک، مورد استقبال افراد مختلف قرار می‌گیرند.

بنیتا در این سری مقالات به توضیح تاریخچه و طرز تهیه‌ی خوراکی‌های کلاسیک جهان می‌پردازد. در ادامه با ما همراه باشید.

 

استیک

کسانی که به خوردن گوشت علاقه دارند، استیک جزو اولویت‌های زندگی‌شان است!

در انیمیشن «ابری با احتمالا بارش کوفته قلقلی» می‌بینیم که دانشمند جوانی دستگاهی را اختراع کرده که آب را به غذا تبدیل می‌کند. این دستگاه طی ماجراهایی جالب به آسمان پرتاب می‌شود و دانشمند جوان موفق می‌شود با استفاده از رطوبت موجود در ابرها، باران غذا به وجود بیاورد و یکی از غذاهایی که از آسمان می‌بارد استیک است. شما دوست دارید از آسمان استیک ببارد؟!

تاریخ استیک بسیار دور و دراز است و شاید ابتدای آن را بتوان زمانی دانست که بشر شروع به استفاده از گوشت کرد و یاد گرفت چگونه روی آتش گوشت را بپزد.

 

استیک

سال‌ها پیش استیک برای نیویورکی‌ها غذا نبود بلکه رویدادی بود که در آن مردان با هم مسابقه می‌دادند و گوشت گاو می‌خوردند. با اکتساب حق رای توسط زنان، آن‌ها نیز وارد میدان مسابقه شدند!

با رایج شدن سیب‌زمینی سرخ کرده و انواع سوسیس‌ها، مردم یاد گرفتند که در کنار غذای خود، غذاهای کوچک دیگری سرو کنند و به این ترتیب، مصرف بیش از اندازه‌ی گوشت تا حدود زیادی کاهش یافت. اما استیک همچنان غذای محبوبی باقی ماند، به طوری که خانه‌های استیک تاسیس شدند و آشپزان خلاق‌، گونه‌های مختلف استیک را به وجود آوردند.

آشپزان از انواع گوشت‌ها برای تهیه‌ی استیک بهره گرفتند اما استیک معروف با گوشت قرمز همچنان معروف باقی ماند.

 

Recipe

استیک

استیک

2 ساعت سختی 2 از 10

پختن استیک زیاد سخت نیست و غذای مفیدی است، اما فراموش نکنید که خوردن بیش‌از‌حد این غذا نیز اثرات جانبی دارد. پس در مصرف گوشت زیاده روی نکنید و در عین حال مراقب باشید که میزان پروتئین لازم را دریافت می‌کنید. می‌توانید از طب سنتی بهره بگیرید و این غذا را با انواع نوشیدنی و دسر مصلح، مصرف کنید.

مواد لازم

  • سس استیک (نصف فنجان)
  • سیر کوچک (دو پر)
  • پودر پونه‌ی کوهی خشک‌‌‌شده (یک قاشق غذاخوری)
  • نمک (به مقدار لازم)
  • گوشت گوسفند برش داده شده به شکل استیک (2 تکه)

مسیر پخت

  • اگر می‌خواهید استیک را با فر درست کنید، فر را تا دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید.
  • سه چهارم از سس را با سیر، پونه خشک و نمک مخلوط کنید و گوشت‌ها را کاملا به سس آغشته کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • گوشت را روی کباب‌پز یا درون فر قرار دهید. دقت کنید که میزان پخت استیک به ذائقه‌ی شما بستگی دارد.

اگر دوست دارید از خوراکی‌ها بیشتر بدانید، «داستان های خوشمزه/ این قسمت: املت» را نیز بخوانید.

دوستان و همراهان همیشگی بنیتا، شما می‌توانید داستان‌های خوشمزه را هر هفته شنبه دنبال کنید. لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در بخش نظرات به اشتراک بگذارید؛ همچنین می‌توانید به کانال تلگرامی بنیتا بپیوندید.

 

منابع:

affotd

nytimes

foodtimeline

kraftrecipes

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان