مواد لازم :
سینه مرغ / 300 گرم
سیر / 2 حبه
سس مایونز / 1 پیمانه
سرکه و آبلیمو / 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل / به میزان لازم
سس گوجه فرنگی / 1 قاشق سوپخوری
شکر / 1 قاشق چایخوری
نخود فرنگی پخته شده / یک دوم پیمانه
ذرت پخته شده / یک دوم پیمانه
ساقه کرفس ریز خرد شده / یک پیمانه
پیازچه خرد شده / 2 قاشق سوپخوری
خیار شور ریز خرد شده / یک دوم پیمانه
فیله گوجه فرنگی خرد شده / 2 عدد
تخم مرغ آب پز خرد شده / 3 عدد
طرز تهیه :
سینه مرغ را به همراه سیر و مقداری آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود . سپس آن را به صورت حبه ای ریز خرد نمایید . سس مایونز را با سرکه ، آبلیمو ، نمک ، فلفل ، سس گوجه فرنگی و شکر ترکیب کنید . پس از آنکه کاملاً مخلوط شد ، مرغ را به آن بیفزایید . سپس به ترتیب ، نخود فرنگی ، ذرت ، ساقه کرفس ، پیازچه ، خیار شور ، گوجه فرنگی و تخم مرغ خرد شده را بیفزایید و پس از افزودن هر کدام ، یک دور هم بزنید تا تمام مواد به سس آغشته شود . سالاد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید و سپس میل کنید .
منبع: دنیای تغذیه شماره ی 87
/س