روغن زیتون همیشه جزو بهترینهاست. میدانید چرا؟
به دو علت: یکی، وجود اسیدهای چرب با یک پیوند دوگانه (به همین دلیل است که روغن زیتون دیرتر از سایر روغنها اکسید میشود) و دیگری، وجود ترکیبات پلیفنلی و آنتیاکسیدانی. در ضمن، اسیدهای چرب با یک پیوند دوگانه در تمام انواع روغن زیتون کم و بیش وجود دارند اما ترکیبات پلیفنلی و آنتیاکسیدانها تنها در روغن بکر زیتون وجود داشته و طی فرآیند تصفیه به مقدار قابلملاحظهای کاهش مییابند. پس از انواع تصفیه شده آن انتظار زیادی نداشته باشید
![روغن زیتون و 7 توصیه مهم](/Upload/Public/Content/Images/1396/05/09/0008230015.jpg)
برای استفاده از این روغن بینظیر باید همواره به چند نکته توجه داشت؛ از جمله این که :
1. ترجیحا از روغن بکر زیتون استفاده کنید.
2. در فروشگاهها روغن زیتونی را انتخاب کنید که در قفسههایی دور از نور و حرارت نگهداری میشوند و نام کارخانه سازنده، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، پروانه ساخت و علامت استاندارد روی بستهبندیشان درج شده باشد.
3. روغن زیتون را به اندازه مصرف ماهیانه تهیه کنید، چرا که ماندن طولانی مدت به تند شدن و فساد این روغن منجر میشود.
4. در منزل، روغن زیتون را در ظروف در بسته و در جای خشک و خنک و دور از نور و حرارت نگهداری کنید.
5. پس از خرید، هرگز روغن تازه را به روغن مانده اضافه نکنید.
6. برای نگهداری آن از ظروف شیشهای و ترجیحا تیرهرنگ استفاده کنید. در ضمن، برای جابهجا کردن آن نیز ظروف و قاشق خشک و تمیز در اولویتاند.
7. برای طبخ غذا با این روغن، تمامی مراحل پخت را در کوتاهترین زمان ممکن و با حداقل حرارت به انجام برسانید.
منبع:www.salamat.com
/ج