خواص نارنگی

نارنگی یکی از لذیذترین میوه های فصل پاییز است که در روزهای پر برف و باران زمستان بهترین کیفیت خود را دارد

خواص نارنگی
نارنگی یکی از لذیذترین میوه های فصل پاییز است که در روزهای پر برف و باران زمستان بهترین کیفیت خود را دارد. این میوه مانند بسیاری از میوه ها دارای خواص مفید بسیاری است که بر ضرورت مصرف آن تأکید می کند.
در زیر مروری داریم بر این خواص مفید:
نارنگی منبع غنی ویتامین C،و بتا کاروتن است. دیده شده که نارنگی برای کاهش دمای بدن و تب مفید است. نارنگی دارای ویتامین های A,B1 و B12 نیز هست و پروتئین، چربی و قند نیز دارد. همچنین این میوه خوشمزه مقادیر زیادی فسفر وکلسیم در خود دارد. مصرف نارنگی می تواندخون را تصفیه و زیادکند و به دلیل وجود کلسیم و فسفر بالا، یکی از مواد غذایی است که در تشکیل استخوان ها و استحکام ساختار اسکلتی بدن مؤثراست. منیزیم یکی دیگر از موادی است که در نارنگی وجود دارد و از این طریق در فعالیت دستگاه گوارش، عضلات و سیستم عصبی مؤثراست. نارنگی مسکن اعصاب نیز هست و اگر می خواهید شب راحت تر بخوابید چند دانه نارنگی بخورید. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است که در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش مهمی دارد. نارنگی مانند پرتقال حاوی میزان بالایی فیبر است، ولی هضم آن از پرتقال آسان تر می باشد. این میوه در فصل پاییز و زمستان ( که امکان بروز بیماری های عفونی و سرماخوردگی بیشتر می شود)، می تواند نقش پیشگیری کننده داشته باشد. نارنگی در درمان بیماری هایی چون برونشیت، ذات الریه، آرتریت، روماتیسم، آسم، پر فشاری خون و بیماری های پوستی مفید است. یک نارنگی کوچک، بیش از یک پرتقال بزرگ ویتامین C قابل استفاده در خود دارد.
ارزش غذایی 100 گرم نارنگی به شرح زیر است:
ویتامین A/ میلی گرم 16
ویتامین B/ میلی گرم0/07
ویتامین B2/میلی گرم0/02
نیاسین /0/2میلی گرم
ویتامینC/ میلی گرم30
آهن/0/3میلی گرم
پتاسیم/ 160میلی گرم
فسفر/ 17میلی گرم
چربی/ 0/1گرم
منیزیم/11 میلی گرم
کربوهیدرات/ 8گرم
پروتئین/0/9 گرم
کلسیم/42 میلی گرم
کالری/ 35 کیلوکالری
منبع:نشریه دنیای سلامت، شماره55.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر