ماهان شبکه ایرانیان

لذت خوردن اسپاگتی مد‌یترانه‌ا‌ی با متد پخت بنیتا

غذای مدیترانه ای ناخودآگاه شناسه ای از زیتون،سیر و بادمجان به ذهن می دهد. شاید باورکردنی نباشد ولی غذاهای مدیترانه ای با همین سه ماده غذایی بادمجان و سیر و زیتون تنوع زیادی دارد.در این بخش اسپاگتی متفاوتی را برای شما تهیه دیدیم که امیدواریم مورد پسند شما واقع گردد.

غذاغذای مدیترانه ای ناخودآگاه شناسه ای از زیتون،سیر و بادمجان به ذهن می دهد. شاید باورکردنی نباشد ولی غذاهای مدیترانه ای با همین سه ماده غذایی بادمجان و سیر و زیتون تنوع زیادی دارد.در این بخش اسپاگتی متفاوتی را برای شما تهیه دیدیم که امیدواریم مورد پسند شما واقع گردد.

غذامواد لازم و ترکیبات (برای 4 نفر): 

 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

 یک عدد پیاز قرمز بزرگ، خرد شده

 

 2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

 400 گرم کنسرو مغز آرتیشو، آبکش و دونیم شده

 115 گرم زیتون سیاه بدون هسته

 350 گرم اسپاگتی خشک

 2 قاشق غذاخوری کره

 نمک و فلفل

 برگ‌های ریز و درشت ریحان تازه برای تزیین

 2 حبه سیر، کوبیده شده

 یک قاشق غذاخوری آبلیمو

 4 عدد بادمجان کوچک، چهار قاچ شده

 600 میلی لیتر/یک پیمانه رب گوجه فرنگی رقیق شده

 

 2 قاشق چای‌خوری شکر دانه ریز

طرز تهیه:

- به اندازه یک قاشق غذاخوری در تابه روغن زیتون بریزید. پیاز، سیر، آبلیمو و بادمجان را به روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید تا پیاز وبادمجان کمی‌طلایی تیره شوند.

- رب گوجه فرنگی رقیق شده را درون ماهی‌تابه ببریزید و به آن نمک و فلفل بزنید. شکر و پوره گوجه فرنگی را به ظرف بیافزایید و مواد را هم بزنید. اجازه دهید مواد درون ماهی‌تابه به جوش‌بیایند، سپس حرارت را کم کنید و آن‌ها را به مدت 20 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید و گاهی هم بزنید.

- آرتیشو و زیتون سیاه را به آرامی‌به ظرف اضافه کرده و بگذارید  به مدت 5 دقیقه بپزند.

- در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی‌نمک را آماده کرده و روی اجاق حرارت دهید تا به جوش بیاید. سپس اسپاگتی و باقی‌مانده روغن زیتون را داخل آن ریخته و اجازه دهید به مدت7 تا 8 دقیقه بپزد و نرم شود ولی زیر دندان بیاید.

غذا- اسپاگتی را کاملا آب‌کش کرده و با کره مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود، سپس آن را به دیس پذیرایی بزرگی منتقل کنید.

- سس سبزیجات را روی اسپاگتی بریزید و روی غذا را با برگ‌های ریز و تازه ریحان تزیین کنید، غذا را داغ سرو نمایید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان