ماهان شبکه ایرانیان

میوه‌ها با پوست چه می‌کنند؟

میوه‌ها به‌دلیل دارابودن املاح و مواد معدنی، تاثیر به‌سزایی در سلامت بدن، پوست و مو ایفا می‌کنند

میوه‌ها با پوست چه می‌کنند؟

میوه‌ها به‌دلیل دارابودن املاح و مواد معدنی، تاثیر به‌سزایی در سلامت بدن، پوست و مو ایفا می‌کنند. به‌طور متوسط میوه‌ها به مقدار قابل توجهی سرشار از کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم و آهن بوده و برای تامین، رشد و استحکام پوست و مو بسیار موثر و سودمند هستند و انواع ویتامین‌ها را به بدن می‌رسانند.
مصرف مداوم میو‌ه‌ها به دلیل داشتن آب، قندها، چربی‌ها، پروتئین‌ها، اسیدهای آمینه، ویتامین‌ها و... در پیشگیری از بیماری‌‌های مختلف خصوصا بیماری‌های پوست و مو مانند ریزش و حتی درخشندگی، استحکام و رشد و نمو موها نقش چشمگیری را ایفا می‌کنند و طراوات و زیبایی را به پوست و مو می‌بخشند.
دکتر مسعود داوودی، محقق پوست و مو در این زمینه معتقد است: «اصولا میوه‌ها و سبزی‌های تازه انواع و اقسام ویتامین‌ها و مواد معدنی را به بدن می‌رسانند و از آنجا که وجود این مواد در سلامت پوست و موثر است، پس خوردن میوه‌ها به‌دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی، فرآیندهای تخریبی موجود در پوست و مو را تا حدودی کاهش می‌دهد و پوست و مو در اثر عوامل آسیب‌رسان بیرونی مثل آفتاب، داروها، سن و انواع تغییر و تحولات آسیب‌پذیر خواهند بود.» وی معتقد است: «افراد با مصرف و خوردن میوه‌های تازه می‌توانند ویتامین‌های موجود در آنها را جذب کنند و از تخریب و ریزش مو جلوگیری نمایند. این در حالی است که عصاره آنها و مالیدن آنها روی سر به دلیل عدم جذب شدن، فایده‌ای ندارد. حتی کرم‌های گیاهی نیز می‌توانند باعث لطافت و مرطوب‌کنندگی پوست و مو شوند ولی هرگز سلامت پوست و مو را در پی ندارند و موخوره‌ها را از بین نمی‌برند.»
 

میوه‌ها با پوست چه می‌کنند؟

از سوی دیگر دکتر صفایی‌پور، متخصص پوست و مو می‌گوید: «خوردن میوه‌ها و مالیدن آنها بر روی پوست تفاوت چندانی در سلامت و رشد موها ندارند فقط تا حدودی می‌توانند پروتئین‌ها را به موها برسانند. به‌عنوان مثال ماده پروتئینی موجود در سویا سبب درخشندگی موها می‌شود ولی باعث استحکام موها نمی‌شود. همچنین مواردی مانند روغن بادام شیرین به‌عنوان مرطوب‌کننده‌ها نقش مفیدی داشته ولی سلامت موها را سبب نمی‌شوند.» شادی الهی، متخصص تغذیه خاطرنشان می‌کند: «میوه‌ها و سبزی‌ها به‌دلیل داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی، نقش مهمی را در رشد و حفظ موها دارند. همچنین غذاهایی مانند نان و برنج که منابع سرشار ویتامین B و مرکباتی مثل کیوی که حاوی ویتامین C هستند نیز در رشد و نمو موها تاثیر به سزایی دارند. عنصر روی که به وفور در گوشت قرمز و منابع پروتئینی یافت می‌شود ازجمله عناصری است که استحکام موها را سبب شده و از ریزش آنها جلوگیری می‌کند. مصرف میوه‌ها به‌طور موضعی تاثیری بر رشد و نمو موها ندارد زیرا مدت زمان تماس با این مواد کوتاه است همچنین تاثیر شامپوهای حاوی مواد پروتئینی نیز روی استحکام و رشد موها به اثبات نرسیده است. افراد برای تقویت موها و جلوگیری از ریزش آنها باید به مقدار قابل توجهی از میوه‌ها، سبزی‌ها، آب‌میوه‌های گوناگون مخصوصا آب خیار، هلو، انگور، زردآلو، توت‌فرنگی و عصاره خرما استفاده کنند. مصرف مغزها نظیر نارگیل، پسته، بادام زمینی به دلیل داشتن پروتئین، ویتامین B1 و B2 برای درمان شوره سر، ریزش مو و تقویت و درخشندگی موها توصیه می‌شود، به‌طوری که افراد مبتلا به شوره سر و ریزش مو می‌توانند هفته‌ای یک یا دو مرتبه با روغن زیتون سرشان را ماساژ دهند که علاوه بر استحکام و درخشندگی موها، از سفیدشدنشان هم جلوگیری می‌کند.»

 

منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان