یک پیش غذای بسیار مغذی و لذیذ تهیه را به شما معرفی خواهیم کرد که باب میل گیاه خواران نیز میباشد. شاید اگر خیلی سختگیر نباشید این سوپ را بتوانید حتی بجای یک وعده غذایی نیز نوش جان کنید.
مواد لازم :
• آب مرغ یک لیتر
• کرفس یک بوته
• پیاز یک عدد متوسط
• هویج یک عدد متوسط
• کره یک قاشق مرباخوری
• پاپریکا نصف قاشق چای خوری
• فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
• شیر 3پیمانه
• آرد سه چهارم پیمانه
• پنیر چدار یک و نیم پیمانه
• نان تست برشته شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
هویج و پیاز رو پوست گرفته به صورت مربعی ریز ریز کنید. ساقه کرفس را خرد کنید. اگر نان شما برشته نبود آن را برش بزنید و داخل فر قرار دهید تا برشته شود.کره را در ظرف مناسب بریزید و پیاز، هویج و کرفس را کمیتفت دهید.
در ظرف دیگری آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید تا گلوله نشود و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و برای مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید. سبزیجات و آب مرغ را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم پخت را ادامه دهید.
پنیر را رنده کنید و بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و کمیاز نانهای برشته شده راروی آن قرار دهید.