وب سایت سوران: کیک شکلاتی دسر محبوبی است که میتوان آن را با توت جنگلی خوشمزه تر کرد.
- کره (نرم شده) 115 گرم
- شکر قهوهای 115 گرم
- تخممرغ 2 عدد
- خامه صبحانه 150 گرم
- آرد 150 گرم
- بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 50 گرم
- شکلات سیاه 150 گرم
- خامه صبحانه 120 گرم
طرز تهیه:
1-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میانتهی را به گنجایش 5پیمانه چرب نمائید. کره و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم مانند شود.
2-آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و خامه را اضافه کنید. سپس آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزائید.
3-مایه حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-54 دقیقه، در فر بپزید. حالا کیک را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود. بعد کرم گاناش را روی کیک بریزید. اکنون کیک را برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با انگور جنگلی یا میوه دلخواهتان بیارائید.
روش تهیه کرم گاناش:
شکلات، و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آبجوش قرار دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.
یادآوری: میتوانید کرم گاناش را با شکلات سفید نیز تهیه کنید. در این صورت از 2قاشق سوپخوری کره نیز در کرم گاناش استفاده کنید. همچنین میزان شکلات سفید را تا 250 گرم افزایش دهید.