وبسایت آشپزباشی: باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.
مواد لازم
- نودل برنج 200 گرم
- روغن گیاهی قدری
- قارچ 300 گرم
- سیر 2 حبه
- فلفل چیلی قرمز 1 عدد
- زنجبیل 1 تکه
- کدو 200 گرم
- گشنیز 1/2 دسته
- پیازچه 6 عدد
- نشاسته ذرت 1 قاشق چای خوری
- سس سویا 2 قاشق غذاخوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد 1 قاشق چای خوری
- سرکه سیب 1/2 قاشق چای خوری
- اسفناج 100 گرم
- لیمو ترش 2 عدد
- سس فلفل تند به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه نودل سبزیجات:
1- نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.
2- قارچهای بزرگتر رو تکه تکه کنید.
3- سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اونها رو ریز خرد کنید.
4- از یک تکه 4 سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.
5- انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.
6- برگهای گشنیز رو جدا کنید و ساقههاشون رو یز خرد کنید.
7- پیازچهها رو تمیز شسته و قسمتهای سفیدشون رو نازک حلقهحلقه کنید.
8- اسفناج ها رو درست خرد کنید.
طرز تهیه
1.اول نودل رو بپزید.
2. مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچها رو اضافه کنید و برای حدود 2 تا 3 دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.
3. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقههای گشنیز و قسمتهای سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای 3 دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.
4. در این میان، نشاسته ذرت رو با 2 قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای 3 دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.
5. اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگهای گشنیز رو اضافه کنید.
6. نودل رو در کنار برش های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش های پیازچه روی نودل پخش کنید.